Svigers på besøk

God kveld i stuen. 

Nå ligger jeg og slapper av etter en kjempe koselig helg med svigers på besøk. De reiste avsted i 14.tiden for å rekke å hilse på lille V på vei hjem idag . Det å få besøk var virkelig koselig, for nå fikk vi vist frem hjemmet vårt til Kim sin familie også. Alt er veldig spesielt for alt har endret seg så fort i livet, så rett opp og ned på en måte. Tenk at Lila har fått et sett med besteforeldre som tar henne imot meg åpene armer for den lille jenta hun er. Ei blid, smiledne jente med så mye kjærlighet å gi. Dere aner virkelig ikke hvor takknemlig jeg er. 

Jeg vil ikke bli for personlig rundt dette, men det er ingen hemmlighet at jeg er veldig glad for at Lila får vokse opp med familie som ønsker henne. 

Vi fikk ikke tatt så mange bilder igår og idag, fordi vi har hatt det litt for "slapt" og koset oss litt for mye med besøket. Likevel fikk vi knipset noen få, og det er jo bedre enn ingenting. 

Århundres svigermor, om et diplom kunne blitt delt ut hadde hun fortjent første plassen. Det som er så deilig er at familien til Kim er så jordnære og familiekjære, på en inkulderende måte. Jeg tror ikke jeg har følt forhold så avslappende før, og når det blir så rolig og behagelig merker man at man har havnet hos rett familie. Jeg har virkelig blitt ønsket velkommen ,og for meg betyr det alt. 

Lila og tante Rikke, verdens flinkeste tante på 8 år. 

Når vi var på hyttetur i november klikket disse to jentene på sekundet og i helgen hadde de et par fine dager sammen. 
Vi SKAL bli enda flinkere til å reise til Arendal og fremover håper jeg vi får mange fine turer nedover til familien. Jeg klarer virkelig ikke å sette ord på hvor glad jeg er for at jeg valgte å gå mot strømmen og følge hjertet. Jeg har hver eneste dag vært lei meg og vært redd for at Lila skal ta skade av noe, men idag.... Idag har vi fått en familie som er mer enn jeg hadde turt å drømme om for bare et halvt å tilbake i tid.

-En familie skaper man, man får venner , treffer den rette og skaper en familie sammen. I vårt tilfelle har vi skapt en familie ut av hva vi hadde når vi traff hverandre, men Lila var kun 4 uker og har gått fra å være min til vår.  <3 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits