Besøk på helsestasjonen.

God morgen alle sammen, har dere snødd inne? Her daler snøen og det begynner og legge seg som et teppe over bakken- SÅ vakkert! 

Sjekk denne frøkna da! 

På fredag var Lila og jeg en tur som jeg nevnte på helsestasjonen og nå begynner hun virkelig å bli stor jente. Ikke bare har hun doblet fødselsvekten, men hun har strekket seg også. Hun er ikke lang, men godt over 60 cm så litt lenger har hun jo blitt. hihi.. 

Lila er tidlig utviklet motorisk, hun ligger på stadie med en på åtte måneder. Hun sitter mer og mer alene på stumpen, krabber , åler, snur og drar seg over ting. Jeg har selv sagt at hun er tidlig utviklet, men noen har valgt å "le" av det, men på helsestasjonen fikk jeg bekreftet at hun var tidlig ute slik jeg antok selv. Vel, igår var det stille fra meg. Svigers kom fra Arendal og vi hadde en kjempe koselig kveld med dem. Kim har to små søstre og hun ene er like gammel som Mathilde, det kan dere tenke dere er stor stas! Lila er så hedig som har fått et sett besteforeldre på Kim sin side og det varmer hjertet mitt så mye, siden hun ellers bare har på min side. Lila elsker dem og det er SÅ koselig å se. <3  Det er godt å se at hun blir så godt tatt imot som hun har blitt. <3 

Jeg får fortsette på frokosten og komme tilbake etterpå, magen rumler -egg og bacon står på menyen! Wiiii! 

Vi sees sweeties! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits