Ferdig dekket.

Innholder Reklame link. 

God fredag alle sammen, nå er det HELG! 

Denne helgen blir ingen -sitte på rumpa helg- for meg, her skal nemlig mange små ting på plass og huset komme i stand. Jeg vet ikke om jeg har sagt det før, men da sier jeg det igjen. Er det en ting jeg er god på, og da mener jeg sånn SKIKKELIG god, så er det å rote og rydde på en og samme gang. Jeg snur ALLTID oppned på et rom hvis jeg starter og her om dagen fikk jeg nesten PANIKK når jeg så alle tingene våre. Det var alt for mye og jeg følt meg helt kvelt. Vel, eneste løsning var å kvitte seg med ting. Jippi-jippi-jeej! 

Jeg fikk virkelig kastet meg rundt igår, for imorgen kommer svigers på besøk og skal overnatte, så da ble det brått litt "press" på meg. Hvem vil vel vise frem et hus som står på hodet? IKKE jeg, haha.... 

Middag er ferdig planlagt, bordet ferdig dekket, så nå kan klesvasken og sengen ordnes ! 

De lekre boblevasene finnes HER. Lekre ikke sant? Er helt hodestupsforelsket i grønt jeg altså. hihi... Går den ann liksom? Jada, det gjør det. 


Må bare tipse der , på mestergrønn selger de 10.pk , 35 cm roser i lekre farger for 50,-  kr ...Roser for kr 50,- ... Ikke dumt i det heletatt! 

Jeg hadde planer om å dekke bord til under 200,- lappen, men det sparer jeg til uken. De hadde ikke de platene jeg så etter og jeg orket ikke kjøre til andre enden av byen for å få tak i det jeg skulle ha.. Bordet er dekket med det som allerede var i huset, fint det også..  


Nå skal Lila på helsestasjonen og veie den lille kroppen sin. Vi sees alle vakre! Nyt dagen! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits