Green & blue

Innlegget inneholder reklame linker. 

Grønn som gresset og blått som himmlen. Idag var det gutterommet som fikk en liten piff her i huset, litt farge har flyttet inn her som andre plasser.  

Fargene litt typisk Ralph Lauren og jeg skal ærlig innrømme å si at det er inspirerende. 

Olíver blir bare større og større, og om under 4 uker fyller han 10.år. Det typiske lyseblå og søte synes han ikke noe om lenger, han vil ha rødt, grønt, sort, gult  og blått , ja helst regnbuens farger. Jeg får lurt inn litt dust blått i ny og ne, og heldigvis synes han at de nye putene var døds kule! Selv er jeg super inspirert av alle de lekre fargene som kommer nå og jeg blir rett og slett glad når jeg titter inn på gutterommet og ser de tøffe fargene kombinert sammen.

De lekre grønne og blå runde putene finnes HER og HER. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg har fått dilla på runde puter jeg altså.  

De grønne firkantet finnes HER., rå tøffe å kombinere med de runde. 


Vel, her i huset står klokken aldri stille og jeg tenke å vise dere hvordan dere skal dekket et bord for under 200,- lappen litt senere. Det er mange som har ønsket nettopp litt budsjett inspirasjon så jeg tenkte å dele litt med dere!  Jeg titter innom litt seinere, nå må jeg ta meg av lillemor. 
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits