Et forhold dømt før start?

01.02.2017 - 22:37 Ingen kommentarer

God kveld i stuen!  

Husker dere dette bildet? Ja, 1.februar er snart over allerede og jeg runder 28. år om tyve dager, bare to år igjen av tyve årene. 

I fjor på disse tider var alt annerledes enn hva jeg føler at ting er iår. Ikke bare har jeg forandret meg ekstremt det siste året, men jeg har fått ny kjæreste. Det er litt sprøtt egentlig, for jeg hadde ikke sett for meg det livet jeg har nå i min villeste fantasi. Graviditeten på Lila fremmet alle følelser hos meg og jeg HÅPER ingen blir så syk og lei i et svangerskap slik som jeg var. Følelsen som kvalm og uvel sitter lagret i minnet ennå.  Tiden jeg gikk gravid var spesiell, den har per idag en egen lukt og lyd jeg ikke klarer å sette ord på. 

Vel, så var det over til hverdagen idag da, for den er nemlig veldig bra. Den er utfordrende, men SÅ bra!. Utenifra ser det ut som ting har gått i rekord fart her hos meg ( og det har det jo litt også) . Kim er nok den som liker å tulle litt ekstra fordi han VET at jeg kommer med hundre forklaringer på alt. Pluss og minus på en god måte er vel hva vi er. Det er ikke til å skjule at det å gå inn i et forhold med så mye uro fra tidligere er en prøvelse, men hva kan man forvente.?  

Det å forme en felles hverdag med hundre hake-kryss på negative ting svirrende rundt er ikke en reise alle kan ta eller som alle vil komme seg godt ut av. Denne måneden har Kim og jeg vært sammen i 4.måneder. Jeg lyver IKKE når jeg skriver at dette har vært de fire mest lærerike månedene jeg har opplevd i et forhold. Forholdet har absolutt ikke vært en dans på røde roser og hadde vi ikke vært så forelsket og glade i hverandre, hadde vi heller ikke klart å komme oss igjennom en slik start. Det hadde vært lettere å bli sammen med en som ikke har en kobling til hverandres fortid, men vi valgte dette likevel. Det å plassere seg i den situasjonen vi har valgt har vært en smule spesiell, det skal jeg innrømme. Der står vi med Lila på fulltid og Kim sin datter kommer til oss en langhelg annenhver uke. For meg har dette vært veldig rart, dere kan jo prøve å sette dere i situasjonen og tenke hvorfor selv. Uavhengig av hvor rart alt er satt sammen, har jeg aldri hatt det bedre. Kim er en nummer 1. på å få meg i godt humør, han har akkurat like sær og dårlig humor som meg og vi lever nå i en "normal" og aktiv hverdag.Vi diskuterer, ler, gråter og tuller som absolutt alle andre par.Vi er ikke så veldig opptatt av hva den ene eller andre av oss har gjort før. Det positive i forholdet er at når vi ble sammen hadde vi snakket sammen i mange måneder allerede, og begge har valgt å fortelle om det som er fint og flott, men også grått og trist uten å legge på eller trekke ifra. Det har stormet, det ha roet seg, stormet igjen og roet seg. Jeg tar nok ikke feil når jeg sier vil vil garantert måtte stå igjennom mye mer også.Vi er nok det perfekte eksempel på å gjøre det folk mener er umulig og ikke bra, til det stikk MOTSATTE! 

Og jeg som var redd Lila skulle vokse opp uten en pappa. Der tok jeg feil, idag har hun Kim og en bedre pappa kunne hun ikke fått. Hun kjenner jo ingen andre heller, og fra nå håper jeg det forblir slik om ting ikke skulle forandre seg. Ihvertfall håper jeg det er rolig til hun blir stor nok til å velge selv. En dag vil hun stille spørsmål og den dagen skal hun få svar, det er Kim og jeg enige om. Folk har stillt utallige spørsmål rundt oss og det forstår jeg kjempe godt, men alt går kjempe fint og barna har det helt supert. Vi jobber begge mye og sammen bak bloggen, itillegg har Kim sitt som krever mer og mer fra han. 

Vi kom nok inn i livet til hverandre på rett tidspunkt, ble hverandres "reddende engel". Vi hadde avsluttet psykisk der vi var og det var nok det mest avgjørnde for at alt har gått slik det har så langt. Forholdet vårt var dømt fra starten av, det er opp til oss å leve det med hverandre. Nettopp det er hva som gjør det så bra! Tenk at i fjor var alt dette, altså det livet jeg lever nå helt fjernt! Idag klarer jeg ikke forstå hvordan jeg har klart å leve uten de som er en del av det idag. 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits