Fra garderobe til rom.

Da jeg i mai kjøpte boligen min var det 100 % avgjørende at det ene garderoberommet kunne bli til en sove alkove,og at boden nede var godkjent for og kunne bygges inn og på huset. 

Oppussingen i boligen ble mye dyrere, mer omfattende og større enn jeg hadde sett for meg. Nå et halvt år senere tenkte jeg å ta dere med på en liten reise igjennom boligen, fra før til nå. Jeg starter med de minste sitt rom. 

Når jeg tok over var Lila og V. sitt rom et gjennomgående garderoberom. For at jeg skulle få plass til seng og hyller måtte alt det gamle ut. Vi rev ut gamle hyller, teppet ble fjernet,rommet ble skrellet for og sakte, men sikkert bli et lite vakkert soverom. Rettere sagt - alkove. 


Før så rommet slik ut: Rommet ble renset og vasket grundig før nye panleplater kom opp, taket malt, gulvet lagt nytt og rommet ferdigstilt med lister.  

Underveis: 


Idag er rommet et søtt lite jenterom hvor begge jentene har fått plass til det de trenger. 

-Under junior sengen til V har jeg tre små skuffer hvor hun har tøyet sitt. 

Her inne sover to søte prinsesser. 
Pikene sitt soverom er et gjennomgående rom, noe som vil si at vi må igjennom jentene sitt rom for å komme til vårt. Mellom vårt og jentene sitt rom er døren fjernet slik at rommet kan gå som en alkove og er en godkjent soveplass.  Vi har planer om å flytte om et år eller to, men vi har fått godkjent og kan bygge uteboden inn i huset. Dersom boden hadde blitt bygget inn på huset hadde vi fått 15.kvm mer bolig og et romslig fjerde soverom. Alt i alt har jeg klart å gjøre om et garderoberom om til et søtt og koselig lite pikerom. Det er ikke plassen det kommer ann på, men hvordan man unytter den. Når jeg kjøpte huset var vi tre, nå er vi seks.. Ingenting er umulig, man må bare gjøre alt mulig. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits