Hun går snart.

Lila ha ALLTID vært kjempe sterk og at hun er tidlig ute så langt er ingen hemmelighet. Det er ei stor frøken i en liten kropp, jeg er sikker på at hun tror hun er voksen til tider. 

Den siste tiden nå har Lila begynt å dra seg opp når hun får tak i ting, hun åler, ruller og dumper bortover gulvet. Hun ligger aldri lenge på samme plassen og hun eier ikke ro i stumpen. 

Kim var å hentet nest siste rest på sakene sine her om dagen, så nå er huset fylt opp.  Ny tv, nye leker, ja pluss-pluss! Lila stod med STORE øyer å fulgte med og når han fant frem baby leker fra V. var liten. Leker med så mange farger, rare lyder og fassonger , jeg er sikker på at Lila gikk inn i lekelandverden. 


Storfornøyd frøken med alle leke sine <3 

Dette lekebordet var tipp-topp, Lila hang over det i en evighet og balansen er fakitsk ganske så god. Overraskende nok. Det hun elsket var bilen med syngende prinsesser, den ville hun rett og slett ikke av igjen. Jeg har ikke sett makan, hun smilte virkelig fra øre til øre! Den lille jenta, men likevel ble hun brått så "stor" der hun satt og smilte! 

Jeg er sikker på at Lila går selv innen hun er ett år, skulle jeg tippe ville jeg sagt rundt 9 mndér. Hmmm... Vi får se, hun er sterk, veldig aktiv og fryktelig opptatt av å komme opp og frem hele tiden. Hver dag lærer hun noe nytt og det er like moro hver eneste gang! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits