En evig kamp.

God morgen, eller riktig god formiddag

Igår rakk jeg dessverre ikke tilbake til dere, samvittigheten var dårlig for det, jeg beklager. Vi reiste inn til Kim sin datter og tilbrakte noen timer inne hos henne. Idag har jeg ingen annledning til å koble ut, mailboksen må jobbes igjennom og jeg må få lagt opp løpet videre fremover. Jeg startet VELDIG bra sist uke, men det har skjedd noe hver dag etterpå så jeg har ikke funnet så mye tid til og sette meg ned før idag. 

Jeg har nok "landet" litt den siste tiden, alt har gått så fort og så mye har skjedd at jeg bare har trumfet igjennom time etter time. Duracell kan jeg nok kalle meg selv, men nå skal jeg prøve å roe ned tempoet litt. Gammel vane vond og vende, er det ikke det man sier?  Jeg fighter en tung kamp selv om dagen, en kamp jeg ufrivillig har blitt plassert i som er helt grusom og jeg ikke kan fortelle noe om. Kim opplever alle foreldre sitt verste mareritt med et barn som er syk, og min gode og snille storesøster og storebror mistet sin dypt elskede mamma på lørdag. Livet er virkelig noe vi må ta godt vare på! 

Idag er Lila FEM mnd´er- herremin tenk dere det!  Det er sprøtt at hun allerede neste mnd. er et halvt år, jeg må klype med litt i armen! Det siste halvåret har vært det halvåret i livet mitt jeg har sett, lært og opplevd mest, det er helt sikkert!  Og tenk dere det om en mnd er jeg 28 og har en sønn som fyller rundt tall, nemlig 10 år! Gravid som 17.år, det var en reise jeg aldri vil glemme.. Vel, mer om det senere. Jeg får nesten runde av nå, hihi. Jeg blir jo så ivrig når jeg først sitter her også, enda godt det er slik. 

Vi sees alle vakre, nyt onsdagen!...Eller lille lørdagen som noen også kaller det! 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits