Nå er det moro!

Tenk dere at hun passerer FEM måneder til onsdag! Jeg hadde spådd en babytid som var alt annet enn hva den har endt opp som, og det på en GOD måte. 

Nå begynner det å bli veldig moro, Lila er altså ei så morsom lita frøken. 


Hun er ei skikkelig mamma og pappa jente. Hver eneste morgen ser vi bare et lite hode som titter rundt og ser om vi er der. Jeg ler alltid like mye, for det vesle lille fjeset er utrolig. 

Mye har skjedd den siste tiden og nytt skjer hver eneste dag. Nå har hun begynt å kjenne igjen ansikt og hun reagerer ulikt på de hun hilser på.  Nå har hun lært å komme seg opp i krabbe stilling og hun ligger IKKE rolig. Det er som jeg har startet helt på nytt, for jeg kan fakitsk ikke huske alt fra Olíver og Mathilde var små. Det er så mye jeg må lære meg på nytt, så mange ting jeg er en kløpper på å gjøre "feil" og ja, hundre andre ting.  


En av mange "feil" er denne kosen, jeg mener absolutt IKKE at et barn kan få nok kos, men Lila vet at så fort hun "sipper" hopper mor opp og susser på henne. Fordelen er to eldre søsken også, de vet å skjemme henne bort og hun vet godt hvordan hun skal grynte til for at de skal stå der. 


Hun er 7 kg med ren kjærlighet og jeg fatter ikke hvordan jeg klarte meg uten henne før. Det er så rart hvor fort alt forandrer seg når man får barn. Jeg trodde jeg forandret meg når jeg fikk de to eldste, men der tok jeg fryktelig feil!  Det var når Lila kom jeg virkelig våknet opp som mor og det til det positive. Erfaringene kommer med hvert barn, det er ihvertfall helt sikkert. 


Her i huset har vi nettopp fått Lila til å sove, og skal straks finne sengen selv. Kim reiser inn på riksen kl 0530 så han trenger noen timer på øyet, imorgen blir en spesiell og følelsesrik dag. Jeg krysser alt som kan krysses <3  

Nyt kvelden og natten, husk å ta godt vare på hverandre. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits