Litle Lila´s Outfit.

it´s my princess 

God morgen Fredag! Åh, jeg elsker helgene, spesielt godt med en hektisk uke bak seg.  Denne uken har jeg lært utrolig mye, tatt viktige avgjørelser og funnet en vei jeg ønsker å gå. Takknemlighet er et av ordene som kan beskrive hva jeg føler, helt enkelt og ærlig; takknemlig. 

Igår var vi på en aldri så liten shoppingtur, og nytt antrekk til lillemor ble handlet inn. Jeg elsker å pynte opp den lille jenta mi i blonder, perler og MASSE deilige rosa toner. Lillemor vokser utrolig fort og nå handler jeg fra 68. og oppover. Hvor ble tiden med str. 50 av ? 

Lila pyntet seg litt for dagen idag, hun ble nemlig hentet av Malin før klokken var 11. I ettermiddag skal de nemlig i bursdag og da måtte jo hårbåndet og fuskepelsen på. 

fuskepels-hm, body -hm. snekkerbukse - hm , hårbånd - gave. 


Den lille kroppen og SÅ mye personlighet, og nå ser jeg hver eneste dag hvor mye mer hun forstår og gir utrykk for også. Hun er som vi sier, ei stor jente i en liten kropp. 

Nå som store og små er på skolen og pass skal jeg løfte stumpen og komme meg avsted for dagens gjøremål! Nyt dagen, og kos dere! 
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits