Endelig har bloggen blitt min jobb.

En ting jeg har blitt avhengig av er kaffe, og hvem hadde trodd det om meg?  Det å koble av er veldig viktig, spesielt når vi begge sitter forran en pc´skjerm flere timer hver eneste dag. 

-"Du er ikke voksen før du drikker kaffe" . Vel, det var ihvertfall det jeg alltid fikk beskjed om før. I en alder av 27.år har jeg blitt voksen. *smiler* Jeg tok et svært viktig valg forrige uke, et valg som gikk ut på at jeg skulle tre inn i en annen jobb eller konsentrere meg om å bygge opp bloggen min. Bloggen har vært en "hobby", og jeg har ikke bare levd av å blogge. Det vet alle rundt meg, selv om folk har trodd annet fra utsiden pga jeg har tjent penger på bloggen i et par år. Bloggen har vokst og jeg har nå tatt et valg, et jeg brenner for og merker jeg vil gi alt av meg selv i. Villapaprika betyr så utrolig mye for meg idag, jeg har lært og bli utrolig sterk og trygg på meg selv. Det og nå ha muligheten til og kunne jobbe med den, bygge den sterkere og bedre er en mulighet jeg ikke har lyst til og la gå. 

Før var dette en drøm, og jeg gikk hele tiden og ventet på at jeg en dag skulle få det til. Det er nemlig en STOR forskjell på å blogge som en god nummer to og det og leve av det. 2017 har gitt meg en mulighet og jeg har utrolig mye spennende jeg skal dele her på bloggen. Dere vil på en måte bli "kjent" med mange nye plasser i Norge, hardt arbeidende sjeler og fantastiske arbeidsplasser. Jeg tar dette ekstremt seriøst og bloggen er viktigere for meg nå, enn hva den noen gang har vært. Dette er veldig stort for meg og jeg er evig takknemlig for og endelig ha fått en slik mulighet. Sjansen jeg nå har fått vil jeg bevise at jeg ikke tar som en selvfølge og jeg er utrolig GLAD! 


Idag tok vi lunsjen i byen, etter to veldig spennende og innholdsrike møter. -Brie og spekemat, jeg forstår ikke hvordan jeg holdt ut i flere måneder uten når jeg var gravid. 

Vest- Bik bok. Bukse- Acne, genser - Hm , pumps - LV. Veske- Chanel


Jeg ønsker dere alle en deilig dag videre, her er det fylt opp med lekser, middag, trening og kos når barna kommer hjem fra skolen. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits