Hennes topp tre.

Hvem er ikke flinkere til å gi babytips enn babyen selv? 

Lila er 4,5 mnd og allerede er hun veldig opptatt av leker med sterke farger og lyder. Til jul ønsket jeg meg leker til henne, og under juletreet lå det mange morsomme leker. Idag tenkte jeg å vise dere hennes topp tre, disse lekene er hennes favoritter. 

Først ut er den berømte ABC bamsen. Bamsen er myk og god og har lyder som IKKE er for skarpe, den har kjente barnesanger, nevner ulike farger og bokstaver. Nå er det ennå en god stund til Lila forstår så mye av hva bamsen sier, men dette er absolutt en følgsvenn igjennom hennes første to/tre år. 

Idag er den veldig morsom med alle de ulike lydene, den smaker godt og den er god og myk og kose med. 


Badeanna til Lila den leken som er med i badebaljen og ellers. Den veier absolutt ingenting og derfor er den lett for henne og leke med. Plystrelyden er den morsomste og den får henne ALLTID til og le. 

Knitrestrikken er nummer en per dags dato. Den kan enkelt festes rundt hånden hennes og det er veldig kjekt , spesielt når fin motorikken jobbes med hver eneste dag i den vesle lille kroppen. 

Disse leke finnes i de aller fleste lekebutikker og er perfekte for små babyer i alderen 3-9 mnd. ( såklart lenger også)  

Knitrestrikken vil jeg absolutt anbefale til alle med en baby i hus! 


Mandag, ny uke og ny dag - nyt den og ha en flott dag! 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits