Unnskyld.

Noen ganger kommer man til et punkt hvor man stopper litt opp, ikke nødvendigvis fordi det er noe galt, men heller fordi man må tenke litt på hva som skjer akkurat her og nå. 

Det siste året har det stormet rundt meg, og jeg skal ærlig innrømme at jeg har sett resultatet av en harmløs mening og angret meg totalt.Uansett hva jeg gjør blir det feil på en eller annen måte. 

Jeg vil derfor benytte meg av dette innlegget for å beklage meg for alle som mener jeg blogger dårlig.

Villapaprika.blogg.no har vært en reise på godt og vondt. Bloggen har fulgt meg på opp og nedturer. Jeg har sittet på min høye hest og vist hva jeg kan kalle "bloggmuskler". Det siste halvåret har jeg virkelig gjort mitt for å skape denne bloggen om til hva den opprinnelige var - familie og interiørblogg. De som har fulgt meg,vet at jeg startet å blogge om familielivet og reisen min som ung mor. På tidspunktet jeg startet å blogge, ønsket jeg å vise lesere at det å være ung og mor ikke var et hinder for mammarollen. Jeg har alltid brent for barna mine og familien min, og derfor ønsket jeg å vise andre unge at alt man vil er mulig. 

Reisen min igjennom bloggen har ikke vært feilfri, langt ifra! Jeg har dummet meg ut eks antall ganger, nektet å ta til meg konstruktive tilbakemeldinge pga alle de som har lagt igjen spydeige kommentarer. Jeg har ikke klart å "lytte" før jeg har valgt å gape ut og tilbake. Når man begynner å blogge velger man på en måte selv å stelle seg i et "offentlig" lys hvor alt og alle kan følge med på deg. Det som føles harmløst å vise fra sofakroken hjemme i det trygget hjemmet blir fort veldig skummelt,men da er det ofte for sent. 

Se for deg at du skal svare på en oppgave. Du svarer først en gang og så leverer du fra deg oppgaven, deretter får du den tilbake og hva som er feil står på baksiden. Du får en ny oppgave, prøver å huske feilene og leverer den inn på ny. Du får det tilbake og snur arket, der står det enda flere ord som er feil og slik fortsetter det. Det jeg vil frem til med nettopp dette er at uansett hvor mange feil du har, klarer du nødvendigvis ikke å rette opp alle på en gang. Du må få sjanser ,og du må få muligheten til å lære av feilene dine. Uansett hvor godt du prøver er det slik at alle ikke kan være enig,synes godt om alt du gjør, sier eller mener. Du er deg,og du må fokusere på hva du selv velger å stå for. 


Jeg har valgt å blogge, jeg har valgt å dele og jeg har valgt og ikke legge meg ned. Jeg vet veldig godt at jeg har blogget i frustrasjon, selv om det ikke forsvarer det har jeg også blitt provosert til utfallet. Dette er uansett ikke noen unnskyldning. Jeg har aldri valgt å blogge for å være slem, for å vise muskler eller for å skade noen. Jeg har skrevet om at jeg har vært alene og frustrasjonen jeg hadde rundt nettopp det. Det at jeg lot kommentarer gå varmt i kommentarfeltet var en FEIL av MEG, men der og da var jeg likegyldig. Jeg tenkte ikke klart over at det var feil, stygt og veldig egoistisk. Jeg tror frustasjonen spiste meg opp, jeg var lei av å lese hintende stygge meldinger som var rettet mot meg. Jeg var lei av å få bilder skjermdroppet på min telefon, og jeg var utrolig lei av å vite at en person spesielt kunne ønske meg alt dette. Jeg tror jeg hadde fått min dose tilbakemeldinger på hvorvidt jeg var gal, slem osv og det resulterte i at jeg tenkte kort og veldig barnslig. 

En sak har ALLTID to sider, det har også min. Du er deg selv og ditt nærmest og slik er vi satt sammen. Jeg kan godt forstå at folk vil henge meg ut på forum, for hvem vil ikke det med ei som viser at hun ser "likegyldig" ut? Jeg har skilt meg med dere på slep, gått inn i et nytt forhold, ridd på min høye hest, og tapt alt jeg så å si hadde. Jeg gikk fra å eie til å leie,ble gravid i et forhold som var dårlig, gikk igjennom et svangerskap alene, og for å toppe kransekaka - ende opp med eksens nye kjæreste sin eks! Jeg forstår spørsmålene, jeg forstår skepsisen, men jeg synes oppriktig bare det er leit å se at mobbing, netthets og stygge rykter skal få seire!  Tro meg!! Jeg er IKKE den som går rundt og tror jeg er noe mer enn noen andre, jeg har fått min dose "straff" nå. Jeg som mor må fakitsk se på at mitt eget barn "straffes" pga meg.Hvis noen oppriktig tror jeg synes jeg er best og feilfri ,tar de som sier dette fullsendig feil. Sett deg litt inn i situasjonen min og tenk deg om, ville du følt du var seirende og sterk om du måtte stå å se på noe slik? Jeg er oppriktig lei meg for å ha såret folk, og for å ja delt meninger med feil personer. Jeg vil oppritkig at alle skal ha det bra ,og jeg synes det er leit at folk vil svartmale meg mer enn nødvendig fordi jeg har dummet meg ut før.  

Forumer må bare gå sin gang, folk må gjerne lage blogg for å yte sine meninger om meg, instagram for å henge meg ut og mitt kommentarfelt for skrive stygge tilbakemeldinger.Jeg klarer ikke stopp de som vil det ,og  jeg klarer ikke gå tilbake i tid eller gjøre feil ugjort og gi alle en klem fremfor en kald skulder. 

Jeg deler bilder av familien min fordi jeg synes det jeg velger å dele er uskyldig. Jeg klarer ikke stoppe pedofile menn fra å sitte på nettet. Jeg klarer heller ikke stoppe folk fra å mobbe og henge folk.Alle kan ikke like meg, men jeg kan velge å si oppriktig unnskyld her idag. Jeg vil bare at alle skal ha det bra, ta vare på de som er i livet dems og se fremover og ikke tilbake. Jeg ønsker alle en flott helg og jeg skal virkelig gjøre mitt for å bidra til å dele positive ting. Jeg vil dere skal trykke dere inn på denne bloggen , se en familie reise seg sammen etter stormen, le, smile og ha det bra. Jeg har hatt og har fortsatt skrivefeil, tatt dårlige bilder, svart krast og dummet meg ut, men jeg skal ta det konstruktive til meg. Fra og med neste innlegg ,skal jeg begynne å gå over mine innlegg med tanke på hvordan jeg skriver. Jeg skal jobbe mer med bildene, tenke meg flere ganger om hva jeg deler med dere.Hvis dere da har tilbakemeldinger på noe dere fremdeles ønsker å se meg bli enda bedre på- send meg en kommentar på facebook siden min. Nå må jeg se fremover og det håper jeg de som velger å følge meg også ønsker. 

Jeg sender dere en GOD klem og ønsker dere en riktig god natt! Ta vare på hverandre og vær snille. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits