Midt på tre..

Åh, god onsdag alle sammen! Her har dagen virkelig flydd av sted. Noen dager lurer jeg på hvordan det er mulig at enkelte dager forsvinner fortere enn andre.(?) Jeg prøver nå å få alt av gjøremål, ubesvarte mail, hus og hjem på stell før vi til helgen setter snuten mot Sverige for å besøke Sabrina og Christofer. Vi skal ned å se hvordan de har det og dere kan tro jeg gleder meg! Etter at jeg ble sammen med Kim og hun med Christofer sees vi ikke like impulsivt og ofte, noe som er veldig rart. Vi hadde jo som de som fulgte med vet "tradisjon" middag hver helg, etterfulgt av kos og skavling. Takk og pris for Snap og facetime, hva skulle vi gjort uten ? 

Vel, over til noe annet... 

Som dere vet malte vi stuen for et par dager siden, vi fortsatte på fargen vi har ellers, nemlig KUL- den farger er virkelig lekker! 

Fargen gjorde plassen lunere og møblene ble mye tydligere, jeg ble altså SÅ fornøyd! 


 

En ting er sikkert, det å få ting gjort tar mye lenger tid med denne lille frøkna i hus. Hun beveger seg fort og jeg går konstant og titter på henne for å være sikker på at jeg får med meg alt.


Hun har blitt en helt ny baby etter at hun oppdaget hvordan hun kan sparke seg bortover gulvet med bakbeina og rundt i sirkel. Hun elsker å ligge på gulvet med alle lekene sine, skravle og rulle rundt. Ei blid vakker tulle som smiler dagen lang. 
Jeg håper deres dag har vært tipp-topp<3 Vi skrives mer senere, nyt denne blåsebort dagen, så sees vi!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits