Putedilla...

Reklame. 

Puter, puter og enda mer puter. Nå går vi mot lysere tider og det er så deilig. Julen er et avsluttet kapittel og jeg kunne ikke sett mer mot sommeren enn hva jeg allerede gjør. Det å kunne sitte ute, grille, gå barfot å lukte nyklippet gress, åh som jeg gleder meg! 

Vel, idag var det på tide å få mellomsessongen inn, nå som jeg venter på vår og sommer var det deilig å få inn litt ny tekstil, planter og potteskjulere. Det er ikke så mye som skal til for å få litt forandring og med tekstil kan man virkelig gjøre en lett og enkel forskjell. 

Jeg har blandet inn ulike tekstiler som lin, bomull og velour, perfekt sammen. Jeg elsker å blande og så lenge det jeg blander av tekstil har samme fargetone synes jeg det er moro med litt spil, det lager fort litt mer liv. 

Putene finner dere HER og alle kan kombineres. 

potteskjulerene  finnes HERÅh, er dere like glad for vår,sommer og sol som meg? Jeg får en stor trang til å styre og ordne på denne tiden av året og utover, det er så morsomt å få ånden over seg igjen. Det siste året har jeg falt mer og mer over på store ting og ikke så mye smått, og selv om jeg kan overdrive litt synes jeg at FÅ store ting er finere enn masse smått. (Ihvertfall hjemme hos meg) Jeg synes det er lettere og holde orden når jeg ikke har så mye smått av dilldall rundt meg og elsker at jeg har klart å lande på rette,enkle linjer.   

Hvordan har dagen deres vært ?  Håper den har vært knall! 

NB! Innlegget er ikke sponset. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits