En helt ny betydning.

Etter at Lila kom har hver morgen fått en ny betydning, jeg må opp og kan ikke bare ligge til jeg våkner selv. Lila våkner og når hun våkner så er det også morgen! Hun er flink, hun sover til klokken er mellom 0730-0930, men med unntak selvfølgelig. Idag våknet hun før solen og hun smilte med hele ansiktet, kan man få en bedre start?.Olíver og Mathilde ble vekket til babylatter og jeg tror aldri de har vært mer fornøyde for og bli vekket slik som idag. hihi... 

Nå er småtrolla levert på skolen, jeg var heldig for idag fikk jeg i de frokost. Olíver og Mathilde er ikke noe flinke til å få i seg mat tidlig på morgenen, de er nok litt for like meg der. Uff, det er så kjedelig(!), men jeg har endelig funnet ut hva de klarer å få i seg, så her var det grøt på morgenen. Alt for at de skal få noe mat i magen før skolen. 

Frøken freken ligger nå å sover, etter å ha vært veldig aktiv på lekegulvet. Utviklingen er helt utrolig nå, det skjer noe nytt hver eneste dag! 

Leker som har sterke farger er ekstra moro og gjerne skal de lage mange rare lyder også. 


Før jeg vet ordet av det løper hun nok rundt, men jeg håper tidne kan "pause" litt også. Det er noe eget med babytiden, og den går så altfor fort! 

Jeg håper dere alle får en deilig dag idag, nå skal jeg få unna litt jobb så skrives vi mer senere! Nyt dagen! 
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits