Nå har alle sin plass.

Endelig. Nå er rommet klart. Jeg valgte å ikke male det riktig ennå, jeg orket rett og slett ikke. Idag tømte Kim og jeg rommet til Lila og begynte å skru sammen Junior sengen, det ble så fint. 

Det er så rart, jeg hadde ingen planer om å få en mann og et barn til inn i huset når jeg for 6 mndér siden tok over huset og startet å pusse opp. Vel, godt er det, for jeg kunne ikke drømt om å bytte det bort. Jeg synes det er så stas å glede andre, det er ingenting som er bedre enn å se en person bli glad, og idag så jeg to bli det. Kim sin datter har ikke hatt noen egen plass her ennå, jeg har helt ærlig ikke helt vist hvordan jeg skulle løse det pga plassen. 

Oppriktig synes jeg det har vært leit, selv om det ha vært stor stas å sove i sengen til Mathilde. Endelig fant jeg løsningen og endelig fikk alle barna våre hver sin plass. Jeg skal si det var ei jente som sto med hendene i været og skrattlo. Jeg har helt ærlig ikke sett slik glede før ,og det for en seng a´gitt..Der det er hjerterom er det ALLTID plass. Imorgen skal jeg brette på plass alle klæra, jentene har begynt å få MYE! Herremin. Jeg har handlet inn masse pent til de begge, Lila har strekket seg og hun vesle andre hadde vi jo ikke så mye til her. Nå er det ingenting som mangler og jeg føler at vi har skapt et felles hjem for alle nå. Det er mye liv her hjemme, veldig hektisk, men det er så mye latter og glede at jeg har helt ærlig aldri følt meg mer levende og lykkelig. Jentene har sitt rom, med sine leker og jeg tror de vil skape mange gode minner sammen. Det var ihvertfall ei som la seg frivillig uten å klage en eneste gang når hun fikk se sengen sin idag. Vi ble helt overrasket, hun prøvde ikke gå ut av den en eneste gang.<3  *stolt som en hane* 

Nå mangler kun en sengehimmel over junior sengen og en tv skal på veggen, men ellers er alt endelig på plass for de søte små. 
Imorgen er det tilbake til hvedagen igjen og jeg har masse morsomt interiør prosjekter på fære -store og små! Gleder meg til å ta dere med på de.. Også skal jeg vise dere bedre bilder av det lille jenterommet også... Ble litt så som så ikveld, men jeg måtte vise dere hvor fint det var blitt. 

Nyt kvelden vi skrives! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits