Tid for å fornye, disse fargene holder jeg en knapp på.

Farger påvriker oss gjerne langt mer enn vi er klare over og velger vi de rette fargene er det utrolig hvor stor innvirkning dette har på oss. 

"Mal dører og lister i samme farge som for eksempel fargen på veggen eller i hele rommet, det vil få rommet til å virke større. 


Når jeg pusset opp huset valgte jeg å tre bort fra det "trygge" hvite, jeg ønsket å skape et mystisk preg i fargepaletten i huset mitt og tonene og fargene jeg valgte ønsket jeg skulle komineres med de ulike årstidene. Om vinteren ønsket jeg at fargene skulle virke lune, men åpnene, lette og luftige når vår og sommer står for tur. 

-Jeg valgte matt maling og det fordi jeg syntes det ga fargen et lunere og softere utrykk. 
Fargen jeg har malt mørk i huset er en farge som er blå, den er dyp og kan i enkelte lys virke sort. Fargen er rålekker til grått og beige og gir rommet et elegant og lunt preg. KUL, er kjempefin å kombinere med for eksempel gråpastell, disse fargene fremmer hverandre på en delikat måte og om du liker blått er dette fargene for deg. 

Som dere ser har jeg valgt å bruke KUL i små, men også større rom, og jeg har idag nesten hele stuen malt i denne fargen. Fargen er veldig lik Midnightblue og jeg tør påstå å si den er ihvertfall like elegant. 

Jeg har iår som ifjor like stor tro på fagen KUL, men holder nå en stor knapp på grønnfargene Olivenlund,petroleum og Balsam. Olivenlund tenkt jeg å male babyrommet i og jeg gleder meg til å vise dere resulatet. Det er tid for fornyelse og det er ikke så mye som skal til hvis man har de rette fargene og jobbe med. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits