Morgenkos er alltid viktig.

Dagens blidfis! 
Så var det ny uke igjen da dere, ny uke til å være klin gæren og sette himmel og jord i bevegelse! Hoho...Neida, men ny uke til å få gjort mye som ble stuet bort i julen og det er alltid ekstra godt. Ferier og høytider vet å sette det daglige litt på vent, men sånn skal det jo også være! 

Jeg er nok av de som liker hverdagen best, det er noe med å ha tider å forholde seg til, gjøremål som må gjøres og den sosiale hverdagen du gjerne glemmer i ferier hvor bare roen skal være tillat. Idag var det avsted med lillemor, dagmamma på henne og litt jobb på meg, helt rart at den lille babisen min allerede er 3 dager i  uken med noen andre enn bare meg. Lila er veldig heldig for det er hennes fadder og en av mine beste venner som passer henne, som nevnt tidligere er hun nesten som en bonus mamma..hihi.... Idag smilte Lila med hele kroppen når hun kom, armer og bein gikk i alle rettninger og smilet gikk på tvers av hele det vakre lille ansiktet hennes. 

Hun er dagens blidfis! Hver morgen hører jeg gurgling som går over til "ta meg opp" klaging og så fort hun ser meg er hun helt i hundre! Morgenkosen er spesiell og den er alltid viktig! Leker blir mer og mer spennende og slik som idag lå hun på gulvet i nesten 30 minutter, hun har begynt å angripe lekene sine og jeg tror hun oppriktig tror hun er litt større enn hva hun er. Lille prinsessa er bare 4 mndér, men allerede skal hun opp på beina, sitte selv på rumpa, henge over sofaputer og se opp og frem til en hver tid. Idag la jeg henne fra meg på stueteppet og før jeg viste ordet av det hadde hun ålet seg godt under salongbordet, oppå en haug av blader. Igår var hun plutselig mellom puffen og spiestue stolene.. Det å legge henne på en gulvmatte eller prøve å lage borg rundt henne er rett og slett umulig! Hun er for sterk og for aktiv så nå MÅ jeg bare følge ekstra godt med ( jeg har alltid fulgt med før også) , lille go´kumpen min begynner rett og slett å bli for nysgjerrig på ALT! 

Her skal det gjøres enda mer jobb, huset skal støvsuges og klesvasken tas! Jeg har bare få timer før Lila kommer hjem igjen og store og små skal ha middag og gjøres klare for skole og jobb igjen imorgen! - Den berømte hverdagen! Vi sees! NYT dagen vakringer! 
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits