MIN egen familie.

Vipps var julen ute og nyåret imorgen kan ønskes velkommen! Herremin så stas det er å skulle starte på et nytt år med alle de jeg er glad i , dette har vært et år jeg absolutt ALDRI vil glemme. 

Jeg tok fatt på året med ei lita tulle i magen.. Reisen ble alt annet en planlagt, men den ble fin og den ble en store bekreftelse i livet mitt. Reisen igjennom 2016 har gjort meg sterk, åpen og skeptisk , men jeg har lært å være lykkelig og det i eget selskap. Jeg har gått igjennom et svangerskap helt alene, og det er jeg uendelig stolt over, faktisk har jeg lært så mye at jeg aldri ville vært den tiden i livet mitt foruten. 

Jeg har kjøpt meg hus, jeg har ordnet meg på egenhånd, selv med et hav av folk som har motarbeidet meg... Jeg har sett hvor kynisk folk har solet seg i glansen av min smerte, men også vist dem hvor sterk det har gjort meg.  

Høsten beriket meg med ei velskapt prinsesse, en herlighet av en mann og en felles fremtid! VÅR fremtid. Vi har vært kjærester i kun 3.mndér,men tro meg dette har vært de 3. mest lærerike mndéne i mitt liv på kjærlgihetsfronten.  Han jeg sist trodde jeg ville ende opp med satt en ring på fingeren min og neste år gifter vi oss. Og på veien har vi en gledes reise vi skal ta dere med på... Bare vent, dere vil nok ikke bli sjokkert,  samtidig som dere vil det... 

Jeg er evig takknemlig for reisen dere har hatt med meg iår og gleder meg til å ta dere med på vår reise i 2017... Hvem vet? Kanskje vi bygger hus, får hytte på fjellet og en baby til på vei? En ting er sikkert, vi er så takknemlig for alt og tenk - jeg endte opp med min egen familie! Og det er ingen som skal fortelle oss hvordan vi skal gjøre ting...Jeg har prøvd rett og galt og har lært at man skal følge hjertet. <3 

Vi sees imorgen.... Sisten dagen i året! WOW-- såååå rart...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits