Så stor har hun blitt!

Tiden går så fort og straks står vi ved et års-skille! Lila snudde året 2016 for meg, så uventet og så verdt det!  Nå er det snart 2017 og jeg har ikke bare blitt 3 barns mamma, det er 10 år siden jeg fylt 18 år og 10 år siden jeg ble mor for aller første gang! Reisen i livet som mor har vært unik, skummel og veldig spesiell. 

Den lille jenta her, hun har allerede rekket å bli 4.mndér. Med sine 6,6 kg og 59 cm er hun den beste lille baby-jenta jeg vet om! Hun har vokst masse, spiser alltid godt, sover natten igjennom og er blid så å si dagen lang!  Morsrollen før og nå er lik, men også VELDIG forskjellig... Jeg har nok en indre ro nå som jeg før ikke hadde og jeg er nok 100 ganger tryggere på meg selv enn hva jeg var for 10 år siden. 

Lila har begynt å åle på gulvet, hun er utrolig sterk i beina sine, så hun sparker fra og bruker armene til å støtte seg opp. Hun ruller fra side til side og har allrede måttet gå over til sprinkelsengen sin. Helst skal hun sitte på stumpen hele tiden for og følge med,og ifølge helsesøster er hun tidlig ute!  

Lila minner masse om Mathilde og Olíver, men samtidig er hun noe for seg selv.. Hun har trekk og utrykk jeg ikke vet hvor hun hunhar fra og allerede eier hun en veldig sterk personlighet. Hun er tillitsfull, rolig og veldig tålmodig! 

Jeg lurer veldig på hvordan hun vil utvikle seg og bli, men jeg holder en knapp på at roen vil følge henne videre og at hun vil fortsette å være blid og fornøyd! 


Jeg skulle ønske jeg kunne stoppet klokken noen ganger, for jeg synes ikke det er lenge siden jeg gikk der gravid med henne... Tiden etter hun kom har altså gått så fort og hverdagen som babymamma elsker jeg!  Det er virkelig ikke noe som beriker livet mer, se så "stor" hun har blitt! 
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits