Jeg savner han ennå..

Tiden leger alle sår sier dem, men noen tilfeller føler jeg ikke alltid det er helt rett. Julen bringer alltid frem masse minner og jeg føler jeg blir ekstra følsom når jeg tenker tilbake på de som pleide å være en del av den, men som nå ikke lenger er her.!Jeg stod min morfar veldig nært og nå er det allerede to år siden vi sa farvel. Jeg venter liksom alltid på at jeg skal høre han lage tulle lydene ute i gangen eller sitte i stor begeistring å pakke opp pakkene sine. Morfar var alltid veldig opptatt av min instagram og min blogg, det at jeg blogget var for han stort og jeg husker han sa ; - hvor mange liker bildet mitt? ....Jeg husker jeg la litt på, bare for at han skulle smile litt ekstra, han elsket det.  

Iår var det nok et år med et navn som manglet under juletreet for meg, den samme gaven jeg alltid kjøpte til han ble i julekaoset handlet inn iår også.... MEN, så kom jeg på, morfar er jo ikke her så den gaven få jeg ikke gitt han iår heller

Jeg synes høytiden er fantastisk, men jeg skal ikke lyve for det er den tiden på året vi savner dem som ikke er her mer også! Morfar er og forblir den mannen som alltid leste de beste eventyrene med den beste innlevelsen, fikset sveisen sin med kammen sin og elskt tante pose! Jeg savner han ennå. Nå står 2017 for tur, og jeg gleder meg allerde til å ta det tomme året fatt, skape nye minner og fylle ut dag for dag. Det er rart med det, man begynner liksom alltid på start igjen så fort klokken slår 00:00 den 31. 

Jeg ønsker meg et godt nytt år med nye erfaringer og nye opplevelser. Jeg håper alle barna fortsetter å ha det godt, fortsetter å være trygge og fortsetter å være dem! Hva ønsker dere, dere for 2017 ? 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits