Barna er SELVFØLGELIG viktigst!

For julen handler nemlig om dem! 

Etter å ha sittet inne i nesten to dager valgte vi å ta på oss skoa og gå en tur ut med de minste jentene. Lila elsker vognen og dattra til Kim har så fart i de søte små beina sine at jeg tror den lille kroppen fikk flydd av seg for det neste århundre med energi! Det er rart med det, så fort barn blir plassert midt i naturen går latteren og kroppen i 110.  Vind eller ikke vind, solen skinte og vi har vært ute i mange timer og STORkoset oss! 
Vel, det er lite som minner om jul ute nå, men menneskene rundt stod likevel for å spre følelsen! 

¨

Denne julen har vært magisk og spesiell. Vi har bare dabbet rundt i pysj, spist masse god mat, sett masse familiefilmer og slappet av, ungene har vært veldig fornøyde og siden igår kveld har vi bare hatt de to minste!  Det er så rørede å se hvor glad Lila blir over å se Kim sin datter, hun smiler med hele fjeset og spreller med armer og bein. Det at gleden er lik tilbake er så hjertevarmende å oppleve. Vi håper og tror de to vil ha masse glede av hverandre i oppveksten sin. Småsøsken, eller storesøsken er ingen selvfølge, og det å ha vet jeg av egen erfaring er kjempe koselig. Jeg hadde i min oppvekst ALLTID noen å leke med hjemme og på ferier etterosm mamma og pappa fikk meg og min lillebror med to års mellomrom. Det er nesten samme aldersrom mellom meg og min lillebror som det er på de minste her i huset, så alt ligger ihvertfall til rette for at det skal bli helt fantastisk!Kim og jeg har begge vokst veldig på rollen vår siden vi ble sammen. Det å gå inn i et forhold med ei som har tre og en som har ei , vel det krever hundre prosent åpenhet og hjerterom. Lila har jo blitt vår, så hun er det litt annerledes med for oss, men Olíver og Mathilde har en kanon far for dem og Kim sin datter en flott mor for henne,så de rollene er ikke noen vi ønsker å erstatte eller tulle med. Likevel krever rollene vi har rundt barna alltid hundre prosent tilstedeverelse av oss og det føler jeg virkelig at vi gir dem alle fire!  
Denne julen har vi skapt flotte minner sammen og skapt våre tradisjoner! Små nysgjerrige barn har opplevd mye nytt, men best av alt - vi har opplevd en trygg jul sammen alle seks. 

Jeg håper dere har hatt en fantastisk 2.juledag slik som oss! Nå skal vi krype opp i sofakroken å se enda en film- akkurat slik kveldene skal være! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits