Vi har tatt dagen tilbake..

Etter noen dager med totalt kaos, hundre gjøremål, 99 % stress og mas har vi idag tatt julen tilbake! 1.dag jul og Lila er i hundre! Hun har allerede hatt 2 lurer siden hun stod opp idag klokken 0915 og feirer sine 4.mndér idag med hele gjengen! Huset har snudd om å blitt en lekestue - jeg tror ALLE lekene til ungene er strødd utover stuegulvet og bordene, og jeg forstår det er små barn i huset igjen ettersom jeg har klart å tråkke på den ene tingen etter den andre idag! Julaften ble en fantastisk feiring, vi hadde rett og slett en kveld vi aldri vil glemme. Ro, fantastisk ribbe, fornøyde unger og en fornøyd mann ! Alle fikk det de ønsket seg tror jeg ! Selv fikk jeg tur til Venezia og masse deilig "dabbe" tøy, sminke og hårprodukter! Kim og jeg har også begynt å spare på et serivse sammen og igår fikk vi masse fint til det! 

Idag er Lila 4.mndér. Tenk dere det, 4 mndér har gått siden hun meldte sin ankomst! Det er helt sprøtt hvor fort tiden faktisk går, for den forsvinner fort! 


Trekløveret mitt, jeg kunne faktisk ikke hatt en bedre 1.juledag. 


Jeg håper dere som oss nyter 1.dag jul... Husk å senk skuldrene, nyt roen og ta godt vare på hverandre! Jeg ønsket meg en jul hvor jeg følte meg elsket og det er også hva jeg fikk.... Om noen spørr, så tror jeg i en alder av 27. år fakitsk på julenissen.... 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits