Vår første jul - det ordnet seg til slutt!

Dette er vår første jul med barnelatter fra fire små spente barnekropper som alle lurer på hva nissen har lagt under juletreet i natt. 

Lila har møtt Nissen og hun har en egen liten overraskelse til alle sine søsken, hun har i tillegg handlet gaver til de hun ikke kjenner, men som hun vet er der. Hun har sittet å fulgt med på alt fra heders plassen i vognen og idag er dagen hun spreller i glede over at dagen er her! 


For meg betyr Jul familie, den betyr mye god mat, late dager på sofaen , masse gode julefilmer, spente barn og masse godis uten en eneste unnskyldning. Vi har en sånn jul og det er jeg takknemlig for. Jeg vet det er mange sjeler der ute som kanskje har en jul med sorg, fortvilesle , redsel eller sårhet og alle de sjelene håper jeg får en julaften hvor de er snille mot seg selv og finner noen å dele dagen med. Jeg vet godt hvordan stillhete har en egen lyd og lukt, for selv om jeg aldri har vært "ensom" har jeg sittet masse alene og den tiden tenkte jeg mye på hvordan de som ikke hadde noen måtte føle det. Jeg kunne sette meg i bilen å kjøre til mamma og pappa, men det var ofte jeg følte helgene lange og triste. Nettopp fordi jeg satt alene og følte alle andre hadde noen å dele dagene med. En ting er sikkert - Alt ordner seg til slutt. Julen er til for å ønske hverandre alt godt og kjærlighet er den beste gaven vi kan få og gi.
Min reddende engel dukket opp når jeg minst ante det og min jul ble alt annet enn jeg hadde trodd og sett for meg!  

Her sitter jeg nå med en mann som elsker meg, et knippe på fire deilige barn og en fremtid jeg gleder meg til å dele med dem og dere! Vi har fått en ny mesterkokk i huset, hun fikk idag sitt eget kjøkken og her har hun servert de beste kopper med kaffe og middager vi kunne drømt om. Julegaven falt i smak, så da gjelder det å se om resten gjør det også(?) ... Ribben står i ovnen, barna venter spent og jeg gleder meg masse til minnene vi skal skape sammen ikveld!  God jule alle sammen - nyt kvelden ! Stor juleklem fra Familen Øvestad/ Nilsen ! 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits