Hvem hadde trodd nettopp det?

Tre små barn ligger nå å sover, i hver sin seng ligger de å drømmer hver sine drømmer og jeg som mammaen deres prøver inderlig å få alt ferdig til imorgen. Ribben står i kjøleskapet, ferdig saltet og peppret og strømpene er nå fyllt opp med masse godt til julefilmene som hører julemorgen til.  Alt er klart. Lila skjønner ennå ikke så mye av det som skjer, men hun smiler bredt likevel og julegaver har hun vært raus med. Hun har vært årets nissejente og jeg er sikker på at alle får noe de ønsker seg eller trenger av henne.  Barn og jul er noe spesielt og jeg som kan synes det er viktig at de får en julaften de kan se tilbake på og smile til, en romjul de kan glede seg over og et nytt år med mange nye muligheter for dem. Imorgen kommer Kim sin datter også, og det at vi har alle barna på julaften gjør dette automatisk til tidenes julefeiring! 


Kim og jeg snakket begge om det, det at vi iår har hverandre er en gave mer enn vi kan beskrive!  Jeg er nok litt ekstra lykkelig... Jeg hadde faktisk aldri trodd at jeg ønsket en far/pappa for Lila så sårt som jeg gjorde og det at hun nå har fått en som har vært der fra starten av er helt uvirkelig engentlig. Hva er odsen for det? Å finne den mannen som vil ta 4 til prisen av en og som vil stå igjennom alt for deg, er mer enn hva jeg hadde turt å drømme om når jeg satt der alene. Likevel er det slik at alt i livet skjer for en grunn. 

Det er jul og den skal nytes. 

Jeg ønsker dere alle en riktig god Jul. Pass på å ta godt vare på hverandre, gi de rundt deg en ekstra god klem og et stort smil. Husk, livet smiler alltid til slutt, og hvem hadde trodd nettopp det når det kom til meg. (?) 

Nyt nattens timer - Riktig god jul! 
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits