Hun spiser selv..

Ikke bare smaker mat godt, men det må være det beste hun vet om! Etter at hun fikk lov å spise litt annet, har hun blitt en helt annen baby, og armer og bein går i alle mulige rettninger i full begeistring.! Nå har hun begynt å gripe etter flasken også, så hun har blitt veldig flink til å holde, og bildet under må være det søteste jeg har tatt av henne hvor hun er annet enn bare en stirrende babis.. hihi.. 

Så søt og rar på en og samme gang. Lille go´jenta vår.

Det er litt rart med disse epokene, nå er hun ferdig med side-bed sengen, babynestet og vuggen sin så jeg synes nesten tiden har gått ALT FOR FORT! (Noen som trenger send meg en mail, jeg selger det som er for lagreplass har jeg ikke..)

Vel, tenk at hun er 4 mndér om bare noen dager... Hvor har de mndéne blitt av egentlig ? Mamma og pappa kom hjem en tur til oss istad, vi fikk nemlig opp skyvegarderoben før helgen så de måtte jo se hvordan det var blitt.. Og julen er bare noen dager unna så Kim og jeg inviterte oss selv med hjem til dem for ovenatting. Kim har blitt like "hjemmekjær " hos mor og far som meg så her skal vi pynte juletreet og spise julekaker! Julen er virkelig vakker altså! 

Vi sees alle vakre! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits