God morgen Norge.

Hvis du er morgenfugel å ser på God morgen Norge fikk du kanskje med deg at jeg var å se... Jeg ble jo som dere vet intervjuet for et par/tre uker siden av aftenposten i forbindelse med at jeg "leverer" ut barna mine på nettet. Og dette var grunnen for mitt møte hos tv2 idag. 

Bloggen eksisterer jo fordi jeg for snart 8 år siden var med i serien Unge mødre, hvor folk fikk en liten titt på mitt liv som ung mor. Siden jeg fikk så mange spørsmål om å starte å blogge valgte jeg jo å kaste meg ut i det. Etter det har jeg vært her og utviklet min lidenskap for interiør med lesere på slep. Dere har vært med meg på oppbygging av firma, bursdagsselskaper, skilsmisse, hussalg,huskjøp , oppussing, oppveksten av barna mine, nytt forhold, reiser, konkurs, nytt brudd - ja og min utvikling på vegen, svangerskap og nå et nytt forhold og vegen mot fremtiden vår. 

Bloggen har alltid vært her, ikke like aktivt det siste 1,5 året som før, men nå ser dere sikkert at jeg er på GOD vei tilbake igjen. Ute av depresjoner, fortvilelser og generelt vanskelige stunder. Nye oppturer og nedturer vil jeg garantert møte, en står jeg oppi akkurat nå.. MEN, jeg mener så lenge det stoffet som deles kan motivere, inspirere eller advare og for ikke snakke om GLEDE andre vil jeg fortsette med å dele og være stolt!  

Barna er oppvokst med denne bloggen, og jeg føler jeg nå per dags dato deler kun bilder de kan være stolte over og de vet selv også hva bloggen er. Frem til de  en dag eventuelt sier ; Mamma STOPP" vil jeg velge å dele .... 

Med han her skal dere få se mye spennende fremover ... Bloggen er så vidt igang, og jeg koser meg virkelig med hvor hyggelig jeg synes den har blitt.. For ikke snakke om hvor mange flotte lesere jeg har bak meg i det jeg gjør. Jeg startet ironisk nok som en rendyrket famileblogg, så ble det fokus på interiør og det matralistiske, men idag ser dere hvordan den bygger seg opp. Bloggen forandrer seg med meg og jeg er jo som dere vet ALLTID i "bevegelse" .... 

Personvern er såklart veldig viktig, men alt med måte... 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits