Hvor vi møttes for første gang.. 

Vel, det var her i Fredrikstad, på brygga i byen og etter det var det oss to også. Den 29.8.16 er ikke dagen vi ble et par, men den dagen vi traff hverandre og sakte, men sikkert ble et par en mnd. seinere. Igår var en av de største dagene i mitt liv, forutenom dagen jeg fikk barna mine har jeg vel aldri opplevd noe større! Forelskelsen er rar, men den jeg har nå har jeg oppriktig ikke hatt før. Jeg vet det høres dumt ut, men vi er virkelig en match jeg ikke hadde turt drømme om engang. Det å kunne være så ulike og like på en og samme gang er så deilig! 

Lila elsker slike gåturer ute som den vi hadde igår, hun er kjempe nysgjerrig og elsker vogna si. Snakk om lita tøysejente. Hun flirer og titter så man skulle trodd hun forgudet det å sitte i vogn, jeg tror hun må være den mest tålmodige lille jenta jeg vet om. 

Café og trilleturer er alfa O´mega. Julegatene er ekstra fine nå, ikke bare er det lys over alt, men ulike budskap som elever og barnehager rundt om i byen har pyntet trærene med. 

"Jeg er glad for at jeg har venner." 
" Jeg er takknemlig for at jeg kan gå på skole". 


"Jeg er glad for at jeg har en familie." 

 

Julen er virkelig en tid som man forstår hvor viktig det er å ha familie, et trygt hjem, venner og mennsker man er glad i, i livet sitt. Det er tiden hvor jeg synes alle skal legge bort alt hat og finne frem kjærligheten. 
 

Idag er det full julerengjøring her i huset, og som dere vet, jeg er en mester på å rote og rydde på en og samme gang... Jeg håper dere har en flott dag, vi skrives etterpå! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits