Han gikk ned på kne!

Og jeg sa JA! Det at ting skjer når du minst venter det, -vel idag var et nytt eksempel på det for meg. Kim og jeg tok oss en gåtur i byen idag , Lila sov godt og vi snakket om vanlig om fremtiden og alle ønskene vi har for livet og ting vi sammen skal oppleve. Hver dag er en ny dag med nye opplevelser med Kim, vi klarer liksom å få hver dag så innholdsrik og gjennomgående koselig. 

Idag var jeg skikkelig sliten på morgenen, jeg var vel hakket til det jeg vil kalle en "dårlig" kjæreste. Så når vi satt oss ned og tok en kaffe måtte jeg gi han en god klem og si unnskyld. Vi kranglet og diksuterte ikke, jeg var bare det jeg vil kalle gretten for ingenting. Enda godt jeg gjorde det, for ellers hadde jeg hatt verdens dårligste samvittighet. 

Når vi satt oss i bilen på vei hjem fra trilleturen ønsket Kim veldig sterkt at vi skulle sette snuten ut mot vannet og se solnedgangen samme. Jeg er jo svak for slik så for meg var jo såklart dette musikk i mine ører. 

Når vi kom ut og hadde parkert bilen ønsket han at vi bare skulle gå noen meter bort å titte for å ta noen fine bilder. Jeg tenkte - jaja.. Hvorfor ikke (?) Himmelen var så vakker og vannet blikk-stille!  

Rett før han satt seg ned på kne tuklet jeg ille med tlf i håp om å få et fint bilde av oss. Resultatet ble dette ... Så satt han seg ned og sa de magiske ordene ; Camilla vil du gifte deg med meg? 

Altså, jeg holdt på å besvime , han skalv og jeg skalv  og jeg sa JA!!...

Så er jeg jo av dem som lett blir rørt og rørt ble jeg for tårene kom!! Dette er noe av det mest romantiske jeg noen gang har opplevd og hjertet mitt er mer sikkert enn jeg kan sette ord på. Ved solnedgangen den 14.12.16 fridde han. Verdens beste kommende Mann <3 En bedre jul og julepressang kunne jeg aldri drømt om! 

Ved enden av stien fridde han , den beste dagen i vårt liv! 

Om kjærligheten varer evig har man aldri noen garanti på, men jeg vet den vi har er unik og ekte! Og i vårt tilfelle, helt fantastisk. 
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits