Nei, jeg strekker ikke til.

Altså, hei og ho! 

Idag og igår, vel hva kan jeg si? Tiden har ikke strukket til. Jobb, baby, 2 store barn, matlaging, lekser og itillegg advokater og annet styr .. Jeg strekker altså IKKE til i perioder, spesielt hektisk er det nå før julen står for tur. 

Idag har jeg jobbet og styret fra tidlig morgen og for å være ærlig, nå er jeg helt pumpa! Som dere vet jobber jeg med interiørveiledninger og det har vært relativt hektisk nå, mailboksen hopet seg nesten litt for mye opp! Det å komme ajour der var veldig viktig for meg, så nå kan jeg endelig fortsette å sette opp avtaler . Selv om jeg har mye å gjøre elsker jeg å jobbe, jeg kan ikke få nok å gjøre føler jeg! Det er jo så moro å hjelpe så mange å skape drømmet hjemmet!  Jeg har to spennende prosjekter som står for tur nå også, og herremin som jeg gleder meg til å dele de med dere altså! Bloggen vil nå følge jobben min så når jeg er ajour på alt som har ligget å ventet siden før jeg fikk Lila så blir nok det meste MYE lettere! -i hope!! hihi.. Neida, jeg har heldgvis kontroll. 

Jeg er i disse dager igjennom en tøff påkjennesle, en som nesten tok knekken på meg her. Nå er det sendt videre til advokat så jeg satser på at ting vil lettet litt for meg nå. Jeg har rett og slett sovet dårlig om nettene og vært relativt sliten og beskymret. Jeg har ennå en lang vei igjen å gå så jeg prøver å ta dag for dag og jobbe! Det å få tankene litt bort fra det som gjør vondt er veldig godt. Jeg skullle ønske jeg kunne delt mer med dere og når dette er et avsluttet kapittel skal jeg også det. For meg er det nå viktig å kose meg med venner, familie, kjæresten min og barna mine og stå på med jobben, samt gjøre mye bedre plass til bloggen. For tro det eller ei, dette er også blitt en GOD jobb.. Advokaten min sier jeg er i helt trygge hender og heldigvis for meg har jeg alltid hatt alt rundt meg skriftlig. Nå ser jeg hvor vktig nettopp det er for hver minste detalj. 

Vel uansett, vi fikk ihvertfall hamstret middager , brus og godis for jula! Enda godt vi bor nærme Sverige. 


Jeg vil også si tusen takk for alle som hele tiden sender meg SÅ hyggelige kommentarer og meldinger, for ikke snakke om snapper! Etter at jeg åpent den har det jo rent inn med hygglige meldinger. Jeg har lært at uansett hvor tøft ting er så kommer man seg alltid opp igjen! Og denne gangen står jeg heldigvis ikke alene. Jeg har grått mye på skulderen til Kim den siste tiden, og takk gud fo at han alltid vet hva han skal si for å få meg til å fokusere på det positive!  

Nå skal krype inn i armekroken til kim og se en julefilm, julekosen er det ingenting å si på <3 Imorgen venter nok en arbeidsdag og jeg gleder meg stort allerede! 
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits