Hennes første jul.

Og den skal feries med alle oss!  

Idag har vi bare tatt det med ro, men jeg var heldig for jeg fikk tatt noen kjempe fine julekort bilder og itilegg fikk vi oss alle tiders latter av de bildene som ikke ble like bra. Det å få 4 barn til å sitte ned på likt og smile var nesten umulig , men den som intet gir seg... 

Lila begynner å få mer og mer med seg nå og når jeg titter inn i de trillrunde øynene hennes er det som hun lyser kjærlighet, håp og glede! 

Mathilde og Lila, jeg vet helt ærlig ikke om noen finnere mammajenter, men så er jeg blendet i morskjærlgihet også da. Vi mødre får kanskje ikke tittet oss mette på våre egene barn? Gjør vi vel? ... 

Lille treklæøveret mitt. Tenk at Olíver runder 10 år nå og Mathilde er 8 om 11 dager.  Jeg forstår virkelig ikke hvor tiden med de har blitt av, men tanken på at Lila rundet 4 mnder om bare 2 uker er helt uvirkelig. 

Er det rart jeg er stolt over dem? 

Mommo har strikket julekjole til Lila og se hvor vakker den var på henne. Jeg får rett og slett ikke nok strikkatøy og med slike vakre plagg sier det seg selv at det er ekstra stas å pynte henne opp.. 

Her har vi spist taco og sett på film, kvelden er ennå ung så vi skal fortsette å nyte den! 

Jeg ønsker dere alle en deilig 3.søndagskveld i advent - nyt den! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits