Endelig er vi komplett!

Igår kom Storebror og storesøster hjem igjen. Åh, jeg skal si det var godt å stå opp idag, for idag var det 3 barn som var alle like glade for å se mammaen sin. Vi kjøpte oss Dori filmen og koset oss til klokken var nærmere 12... Perfekt morgen! Jeg simpelthen elsker slike familiefilmer, de er morsomme, samtidig som at de er spennende. Også kan man jo aldri få nok av slike morgenstunder, kan man vel? 

Her gikk vi rett på lørdagsgodiset idag, pakkekalenderen innholdt nemlig søtsaker.hihi... Dette passet selvfølgelig Olíver og Mathilde helt perfekt! Hvem barn sier neitakk til snop? Ihvertfall ikke mine. Det er jul en gang i året, så det får vel være lov å være litt gale da(?) ... 

Lila har blitt så glad i å være med på alt mulig så her er det opp og ned og frem og tilbake hele tiden. Tenk at hun snart er 4 mndér!! Herremin tiden går altså SÅ fort! 

Hun har begynt å gjenkjenne stemmer, ansikter og ulike lyder. Når hun ser flaska blir hun helt i hundre og idag begynte hun å prate med seg selv. Jeg blir bare mer og mer forelsket i den lille jenta mi! 

Titt- titt! Lila vinker og ønsker dere alle en deilig lørdag! 


Her skal jeg dandere noen fat, kanskje jeg rekker å vise dere dem etterpå? Vel, vi sees seinere uansett- nyt dagen alle sammen! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits