Jenterommet i huset.

Reklame.

Jenterommet i huset er helt klart Mathilde sitt, det er absolutt ingen tvil på at hun bor der. Mathilde har dandert rommet sitt selv, hun har bestemt sengegavlen, gardiner, møbler osv og hun er kjempe stolt over det! Planen er å male det i en pastell farge, men vi venter litt til før vi starter på det. 


Rommet til Mathilde har fått de praktiske teppeflisene fra TK gulv og Interiør i Fredrikstad. Dette er det mest geniale teppet jeg noen gang har hatt. Du kan lett bytte ut en og en flis om en skulle gå i stykker. Ringer du til TK gulv og interiør svarer de dere på alle spørsmål dere måtte ha ved dette!

På veggen har jeg malt en vegg i fargen Sukkerspinn fra Butinox, og dette er en helt fantastisk farge - rolig, pen og dus rosatone. 


Sengegavlen er fra Millemoi og denne finnes det nå EN igjen av på lager, den finnes også i grå og lin- rett og slett RÅ lekre. Møblene er også fra millemoi og det samme er gardinene!  Mathilde har fått velge selv det som er på rommet og jeg føler begge barna har fått et rom som gjenspeiler dem. De er tydelig preget av barnas personlighet og det er to veldig kose rom å gå inn på... Det er lune kose rom med plass til venner og dem selv. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits