Vaskerom eller bad?

Reklame. 

Badet , eller vaskerommet? 

Den siste tiden har jeg hatt vaskemarraton her hjemme, det hopet seg opp alt for mye klesvask på en uke...  Det er i mitt hodet kun en positiv ting i det å ha vaskemaskin på badet, nemlig at man holder klesvasken i sjakk...  Jeg skulle denne uken nemlig gjort hva som helst for et stort vaskerom i huset,for jeg følte alt bare lå og fløt i alle kriker og kroker.  

Nå er jeg straks ajour med klesvasken og fremover tenkte jeg å fortsette å holde det slik. Badet , eller vaskerommet er nå endelig ryddet for rot!  

Jeg er ikke ferdig her inne, og jeg tviler på at jeg noen gang blir. Det står igjen småpirk i listverk rundt døra, samt et oppsett ved maskinene, overskap, men utover det er det jo så godt som ferdig.. Så mye mer er det ikke å gjøre her, det begrenser seg jo. Badet mitt er jeg veldig fornøyd med, det er nytt og delikat i fargene. Hadde jeg hatt ubegrenset til å pusse opp for hadde jeg rivd veggen mellom badet og toalettet oppe, men da det kostet mer enn jeg hadde ble det heller å få begge rommene nye, byttet ut og pene. 

- Badet er levert av Fredrikstad gass og VVS, det vil si - speil, vask, batteri og dusj. 

Speilet hadde jeg ikke planer om å beholde på badet, men ettersom det fikk badet til å virke større falt valget på å beholde det der inne. Badet er lunt, åpent og behagelig. 


 

Små detaljer kan gjøre mye, selv på et bad/ vaskerom slik som mitt... 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits