Julekos i gamlebyen.

Er det en ting jeg elsker så er det Gamlebyen, for en kos, romantisk og vakker plass. Fredrikstad er virkelig nydelig, jeg elsker byen vi bor i, rett og slett skikkelig "hjemmekjær" .. Kim og jeg gikk en lang og deilig søndagstur idag, drakk kaffe og spiste kake- snakket om alt vi ser for oss og planene fremover.  

Vi har jo planene for 2017 klare, men i hvilken ende vi skal starte er vi ennå ikke helt sikre på, sånn går det når vi legger planer og drømmer herifra til månen.. 

Jeg skulle ønske vi hadde alle barna med idag, for da skulle jeg knipset århundres fineste julebilde, jeg får bare ha det til gode frem til neste helg.  

Se SÅ fint det er med alle julelysa. Julestemningen eksploderer jo nesten i meg. 
Lila og Kim, rett og slett -to av de fineste jeg vet om! Ikveld er vi hos mamma og pappa på besøk og vi har nettopp spist en deilig middag. Kim og jeg har netflix på tvén på rommet vårt her så vi skal se en julefilm på senga etterpå tenkte jeg. Nå skal jeg surfe nettet rundt etter inspirasjon til borddekorasjon til julebordet. Kim og jeg skal nemlig feire julen sammen, og min familie kommer til oss. Åh, gjett om jeg allerede gleder meg - helt i ekstase jeg altså. Vi har jo alle barne denne julen og det er kjempe stas!  Nei, jeg får nesten være litt sosial her jeg er nå og legge ned bloggpennen min, dere må nyte kvelden så sees vi seinere! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits