Andre søndag i advent.

God søndag. Klokken går så fort om dagen, jeg føler jeg står opp å legger meg før jeg rekker å blunke. Idag skal vi ta med oss Lila å gå en kosetur i gamlebyen, drikke en kaffe og nyte litt julestemning. Dette er sålangt den beste førjulstiden jeg noen gang har hatt, Kim og jeg har begynt å prøve å lage våre tradisjoner allerede. 

Huset er ferdig pyntet til Jul og det er første gang jeg faktisk får julestemning sånn rett inn i hjerterota av å sitte i stuen å titte rundt meg. Jeg kan ikke huske å ha hatt slik julefølelse side jeg var ei lita jente og jeg HÅPER jeg smitter over på mine barn denne gangen- 


Det eneste jeg savner nå er julerøkelse, det hører liksom julen til. Samt at vi til neste helg, når vi har alle barna skal ha juleverksted og bake julekaker og lage julegaver! Jeg blir jo ei lita jente selv når julen kommer, det er rett og slett en fantastisk tid når man har alle man elsker rundt seg. Ifjor var jeg lei meg og følte jeg hadde lite som gjorde julen positiv. Jeg satt hele tiden alene og ventet, og idag aner jeg fakitsk ikke hva jeg orket vente for. Det er rart med det, når man faktisk får flyttet seg 100 hakk uten å bevege seg 200 tilbake, ser man ting fra et helt annet perspektiv. 


Vel, vi hadde som dere vet et vennepar på besøk igår , de ble på overnatting så her skal vi samle sammen det som er, de må nemlig videre! 

Vi skrives etterpå, nyt søndagen alle sammen! 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits