Du grønne glitrende ...

........Tre god dag! Ja, så var det 1.desember og her klarte jeg å akkurat komme meg til desember mnd før juletreet ble pyntet. Lilus og jeg har nemlig pyntet julete idag! Siden jeg ifjor kjøpte meg juletre valgte jeg å benytte meg av dette iår igjen, det var jeg faktisk veldig fornøyd med!  Det er ikke så stort og jeg hadde kanskje valgt et litt større om jeg hadde kjøpt det iår, men men... Med litt pynt og stæsj ble det iår som ifjor veldig pent! 

Jeg skal få på litt mer pynt ett par steder og flyttte om på noen kuler, men utålmodig som jeg er måtte jeg vise dere det! 


Jeg har vurdert om jeg skal åpne kommentarfeltet mitt igjen så folk kan få svar på ting de spør om og lurer på, er dette noe dere kunne tenkt dere? Vel, på facebook siden min kan du isåfall si ifra om det er noe som ønskes?  Jeg har jo lyst at folk skal kunne stille spørsmål, men trenger jeg åpne kommentarfeltet for å holde dialogen med de gode lesrene mine eller holder facebook?  

Nå skal jeg fortsette og pynte til Jul, og KOS er det! Kim er å handler inn til peppekakehus og jeg er sikkert like gira som ungene på å lage det! 

Vi sees sweeties! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits