Vår nye familie.

Igår gikk turen vår til Arendal og vi kjørte med verdens flotteste solnedgang.  Ungene var eksemplariske og jeg får ikke gitt Olíver og Mathilde nok skryt til tider, for de er virkelig flinke til å ta seg av småtrolla!  Vi kom hjem fra Oslo-Kiel på tordag , så det var en rask tur hjemom før vi satt snuten mot det vakre sørland!  Dette har vært en helg jeg har gledet meg enormt til, for vi skulle nemlig møte vår nye familie og jeg for første gang hilse på svigermor. Gleden var stor og makan til hjertelig familie! Det at vi følte oss raskt hjemme er ingen hemmelighet! Kim har virkelig en storhjertet familie som har tatt barna og meg til seg, spesielt godt er det å se at Lila får en familie her hun også. 


Familie er ikke alltid bare blod, men den du gjerne setter sammen selv og det tror jeg Kim og jeg er et levende bevis på. Jeg har jo selv vokst opp i en familie hvor det var mine, dine våre, men idag glemmer jeg faktisk at 4 av mine søsken har enten en annen mor eller far enn meg, nettopp fordi mamma og pappa alltid har behandlet oss likt og på lik linje.  Slik er det for Kim hos oss også, han sin datter har fått et ekstra sett med familie og stor som den er vil det aldri bli kjedelig ihvertfall.

(Jeg deler ikke bilder av Kim sin datter på Villapaprika.blogg.no, grunnet at hennes mor ønsker å skjerme henne fra sosiale medier.. Det skyldes ikke at jeg ikke synes det er hyggelig eller koselig med henne.Jeg har fått en del spørsmål på dette og det er helt enkelt grunnen og håper på forståelse på dette uten at annet skal spekuleres i)

Imorgen går turen hjem igjen, jeg jobber den kommende uka så tiden strekker ikke alltid til! Jeg har 3 interiørveiledninger som venter på meg på tirsdag så dere kan tro jeg gleder meg ! Det er ikke bare, bare å jobbe med en baby på armen, men dette deler jeg mer om senere .... Idag skal jeg bare nyte det å ha en lørdagskveld med den flotte familien min her nede. Hytta er pyntet til Jul og vi bare koser oss med god mat, godis og ro! 

Jeg håper dere har en fin lørdag og koser dere <3 
 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits