Perfekt bonusmamma..

Som de fleste vet har Lila mennesker i livet som forguder henne, rett og slett et nett av folk som står i kø på å kose -dulle og elske henne. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle omtale min egen venninne som Lilas bonus mamma, men slik føler jeg nesten det har blitt og heldig er Lila som har så mange som forguder henne. Et hjerte er aldri for lite til å elske folk ubetinget, DNA eller ikke. 

Jeg skrev i forrige uke at Lila hadde fått en pappa, og det har hun med STOR P. Kim er pappaen til Lila, uavhegning om han sitt dna går igjennom årene på henne eller ikke. Kim er den som sammen med meg ser henne hver eneste dag og som er med på å oppdra nettopp henne. Olíver og Mathilde har en fantastisk far i livet sitt, så for dem er han en beste venn og en BONUS pappa... Han er stolt med på treninger og klemmene de gir han er ekte, men igjen- de har en pappa og den rollen ønsker ikke Kim erstatte. Det samme hva gjelder Kim sin datter, hun har en fantastisk mamma og den rollen skal jeg aldri prøve å leke her hjemme ovenfor henne. Jeg har sagt fra dag en - jeg kan være og bli en beste venn og jeg skal være en trygghet her når hun er hos pappaen sin,og det er slik det skal være. 

Rollen som Lilas far stod åpen, nettopp fordi den ikke var tatt. Jeg så på Lila som min og ingen andre sin.Det er mitt blod som har gått igjennom hennes kropp i magen min, det er min kropp som har bært henne frem og det er jeg som har lidd for henne, ingen andre. Jeg satt hele mitt liv på vent og endret hele mitt liv pga den lille jenta, det var ingen "far" som stod å støttet meg hva gjelder henne når ting var som de var. Nettopp derfor skylder jeg ingen noe svar på hvordan jeg kunne gi nettopp Kim tittlen og rollen -PAPPA. Han har siden hun var bare noen få uker vært i livet hennes og siden det har hun vært han sin. Hun ser på Kim med stjerner i øynene og det pga hva de to har. Ikke fordi jeg sier det skal være sånn. Lila har plass i hjertet sitt til ALLE, men ikke de som ikke er hjertet hennes fortjent. Jeg ønsker ikke å irritere på meg noen med bloggen, jeg er bare uendelig stolt av livet mitt nå og av den flotte mannen jeg har møtt! Meninger om oss, historier og opplysninger svirrer rundt de som ønsker om oss uansett og det er noe vi velger å flytte fokuset fra. Jeg mener oppriktig jeg har møtt drømmemannen, uavhengig av hva andre velger å tro eller si. 

Oppe i alt har Lila fått verdens beste "Bonus" mamma også, Malin.. Malin er en av mine beste venninner, Lilas fadder og "bonus" mamma og Lila er hos henne flere timer hver eneste uke, noe jeg er evig takknemlig for også. Det båndet er uadskillig og beundringsverdi! Det at min vennennine har skapt et så unikt og flott forhold til min datter, vel det sier mer enn tusen ord. Ordet kjærlighet har for meg fått en helt ny betydning , og det å elske er så mye sterkere en jeg før har lagt i det. 

Det jeg vil frem til med dette innlegge er ikke å påpeke hvem som er bra eller dårlig, men heller at et hjerte fortjener å bli elsket og å elske ... Dna, søster, bror, mor eller far... 

Hun her , hun forandret virkelig meg.. Det er ikke noe jeg bare sier, men pga nettopp hun her har jeg lært at selv om det er torner der roser gror er det ikke noe som er vakrere! Det gjelder å se hvor du tar og ikke bare gripe alt på en gang.  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits