I did it my way!

Jeg har alltid hatt en forkjærlighet for borddekorasjon, hus og hjem og jeg elsker å dille og dalle i heimen. Iår blir første julen som 3 barnsmor og første julen hvor jeg skal feire den med Lila. Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg aldri hadde sett for meg dette i fjor. Det å gå fra 2 til 3/4 barn på et år er helt sinnsykt, men også helt fantastisk! 

Jeg elsker å be inn til middagsbesøk og imorgen får vi besøk av et vennepar, så idag lot jeg fantasien leve vildt. 

Bordet er dekket med sorte tray brett, jeg ønsket å prøve og gjøre noe litt utenom det vanlige og jeg synes de passet perfekt fremfor bordbrikker som ellers alltid blir brukt. De søte kongel- lysglassene har jeg blandet litt i ulike størrelser ,og fylt noen med lys og andre med svibler.

Kombinasjonen elsker jeg.  

Litt grønt pynter alltid opp, samt store lekre servietter. 

Jeg har nå startet litt med julen,og har gått for julepynt som er veldig lik , men i masse ulike størrelse rog fassonger.  Da slipper jeg for mye hummer og kanari og det passer meg perfekt.  Jeg har ikke verdens største hjem, men elsker likevel store ting, de nye lyktene på bordet er mine nye favoritter. Et must i alle hjem i julen.Alt av interiør er fra flinkeste Millemoi , jeg elsker virkelig den stilen og har landet helt,- ingen over - ingen ved siden. Jeg liker å gjøre ting på min måte ,og etter at jeg flyttet inn her og fikk bestemme alt selv fra start ble alt hundre ganger bedre enn jeg hadde turt å drømme om. 

 

Nå skal vi avsted til mor og far for kos, nyt fredagen, vi sees! 

 

Nb! Innegget mitt er ikke sponset. 
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits