Full diskusjon.Er det en ting jeg er verdens mester på så er det å diskutere, selv om jeg nødvendigvis IKKE alltid har rett. Kim er stikk motsatt av meg på sinnsykt mye, noen steder er han pluss og jeg ett enormt minus. Han er ikke optimist, pessimist, men som han sier selv -realist. Jeg er både pessimist og optimist og kan sette himmel og jord i bevegelse for å få frem det jeg vil. Kim er riktignok rå-morsom når det kommer til bloggen min, han elsker tankene mine rundt den, og gir meg skryt hver eneste dag.. MEN, igår fikk han litt nok tror jeg... Jeg har vinglet så sinnsykt på denne bloggen, nesten mer enn hva som er likt meg. Igår gikk ikke ting som det skulle og der og da var jeg klar for å legge fra meg bloggpennen på sekundet og ALDRI blogge igjen. Vel, dette var riktignok noe jeg sa, men IKKE mente. Uansett, det falt ikke i god jord hos Kim, han syntes jeg ga opp for lett og gudene skal vite hvor mye han vil at jeg skal kose meg med den igjen.Rett og slett få tilbake lidenskapen min. Etter to konkurser, brudd og den ene etter det andre har jeg blitt helt skutt på å skulle fortsette dette sirkuset andre har solet seg i glansen av.  Etter jeg ble sammen med Kim har lysten på å blogge titt og ofte blitt større og større, plutselig har jeg en mann som heier på meg og ikke bruker bloggen mot meg. Plutselig er det en som gladelig snur opp ned på huset bare for å hjelpe meg å være kreativ, kjører land og strand for mine rare påfunn og som tør å by på seg selv med meg - rett og slett en som tar hele pakka sammen med meg! Kim har selv jobbet med nett i alle år og er super gira på å mate meg på ting jeg burde dele mer av og hva jeg burde skjerme litt bedre. Diskusjonen endte positivt og det for BEGGE! Jeg forstod Kim, Kim forstod meg....   

Idag dro vi en tur ut og gikk oss en aldri så LITEN tur, en vedig kald en vel og merke... Resultatet var masse inspirasjon til veien videre, en vei jeg endelig kan gå med begge beina godt plantet på jorda og en som gidder å gå den sammen med meg. Alt er mye morsommere sammen med noen, selv blogging! 

Jeg må nå styre med blomstene mine- jeg har nemlig hamstret svibler og roser! Julefølelsen har allerede begynt å melde seg! Herremin så koselig det er og imorgen skal Kim og jeg bake kringle--- ille stas! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits