Sånn det skal være!

God fredag! 

Her har vi startet dagen for mange timer siden allerede, Lila har alt hatt en liten lur og vi skal snart avsted til helsestasjonen for å veie henne! Jeg er sikker på at denne vakre ungen nærmer seg 6 kg, hun er så god og rund, og den jeg kjenner best med konstant matlyst! Om en mnd skal vi starte med grøt, det tror jeg denne jenta er mer enn over gjennomsnittet klar for da... Lila er veldig sterk, hun setter beina under seg hele tiden og hadde hun hatt balanse er jeg sikker på at hun hadde løpt rundt. haha.. Hun skal helst sitte og jobber seg opp om jeg prøver å legge henne flatt, det er nemlig ikke greit. Snur seg gjør hun og løfter på hodet og nå sikler hun mer enn tidligere også. Jeg tror de to tannebissene jeg ser skyggen på om ikke alt for mange mndér melder sin ankomst også. Hvor blir babytiden av? Nå er størelse 50-56 pakket bort og 62-68 tatt frem. Jeg er glad jeg har nytet tiden så mye som jeg har, for jeg føler jeg har fått med meg hver eneste dag og bevegelse på henne. Akkurat slik det skal være! 

Lila elsker oppmerksomhet og skal være der jeg er hele tiden. Bretter jeg klær vil hun ligge sidenav å følge med, ser jeg på tv skal hun sitte å se på fanget og ja, skal jeg på do og i dusjen skal hun være med dit også... Skikkelig mammajente <3 
Vel, her i heimen starter danderingen til barnedåp og mat og kakebaking for fult! Og hele familien vår fra Nordmøre kommer til oss idag , gjett om vi gleder oss! 


Vi sees litt seinere idag, nyt fredagen så lenge! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits