Lykken smiler.

Vi blir ikke slitene heller, selv med full fart hele dagen. Jentene nektet jo å legge seg, så vi fløy opp og ned, frem og tilbake i 1,5 time førdet ble stille... Kaos sa du? Neida, gi oss et lass med unger , jeg LOVER det går bra! 

Alle spørr hvor lenge vi har kjent hverande, og folk tror helt tydlig vi traff hverandre samme dagen vi ble et par. Sånn var det ikke, men kjemien var der med en gang og det skremte oss nok litt og gjorde oss veldig nysgjerrig på hverandre relativt fort!  

Jeg tror aldri noen har fått meg til å le så mye som Kim, jeg mener oppriktig at vi har verdens beste humor! Istad sa han noe ved middagsbordet som gjorde at maten nesten tok livet av meg og satt seg i vrangstrupen.. Jeg tror jeg kunne tisset på meg noen ganger, Kim er rå på å "kødde" med ting på de mest humoristiske måter. Jeg vet folk nesten ikke tror oss på at dette er ekte, men helt seriøst -uansett hvor lei folk blir av å høre det .... Dette er drømmemannen min! Jeg er altså så glad jeg ble dumpa og traff han her , hadde ikke ting som skjedde -skjedd, hadde jeg aldri hatt den mannen her i livet mitt! Jeg tror oppriktig at ting skjer når man minst venter det. 

Her sitter vi, en helt vanlig torsdagskveld med to sovende prinsesser i hver sin seng i hjemmet som gikk fra mitt-til vårt!  Lykken er god og jeg kan med hånden på hjerte si at lykken smiler til oss! 

Det er så deilig å være forelsket , så dere lesere må holde litt ut med meg.... Jeg er bare veldig lykkelig og er så glad jeg faktisk kan dele dette med dere også! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits