Vi går opp til presten sammen.

Hvem hadde trodd det, vel ikke jeg(!)... Når alt føles naturlig og vi ikke finner noen argumenter for og ikke gjøre det har vi besluttet at vi ønsker å gå opp til presten sammen, som en familie! Jeg føler riktignok Lila som Kim sin nå, det er han som er der, det er han som bryr seg og det er lukten og stemmen hans hun kjenner. Hjertet hennes er stort nok til alle og der det er kjærlighet er det også hjerterom. Det er rart hvor godt ting kan ende opp å bli bare man åpner øynene litt.. 

Til søndagen døpes Lila som sagt og alt er starks klart til den store dagen. Jeg starter med lokalet på lørdag, da kommer blomstene og jeg får nøklene - gjett om jeg gleder meg. Mamma og jeg har planlagt koldtbord, kaker er i boks og annet er under kontroll. *wiiihiii* 

Her ser dere noen av tingene som skal danderes på plass og mer bilder kommer. To av papirene må jeg skrive ut igjen pga feil klokkeslett og lengde, men ellers er alt helt perfekt til hvordan jeg har sett ting for meg! 


Kim og jeg har alt handlet inn finstasen, bunadene henger klart til jentene og dressen til Olíver. 

Jeg håper dere har hatt en deilig dag, her ryddes det klart til storbesøk i helgen, samt at datteren til Kim kommer imorgen så her gjelder det å få ting ferdig. Nyt kvelden! 


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits