Der vi voksene bor...

Soverommet, vel det er ingen tvil om at jeg elsker det!  Ettersom jeg lett forelsker meg i soverommene på de hotellene jeg har vært på, var det å skape litt hotelfølelse hjemme veldig viktig.  

For å oppnå best mulig resultat og en hotellfølelse valgte jeg få, men store ting og kun 2-3 farger på rommet. 

Lampefoten er fra Nomi og pærene fra Clas Ohlsen. 

Veggene malte jeg i fargen KUL fra Butinox.  Den kan i noen lys se svart ut og i andre mørk dyp blå, rett og slett perfekt til beige som er min favorittfarge. 

Gardinene er i fargen midnightblue, slik som hotellputene og sengeteppet. Dette har jeg kjøpt på Millemoi og dette er perfekt å kombinere med bomull og litt grovere lin. 

Sengegavelen er også fra Millemoi , og det er virkelig et smykke i rommet. På gulvet valgte jeg å gå for det lune, og her ble det derfor teppefliser i beige fra TK gulv i Fredrikstad. Fordelen med nettopp teppefliser hvis du legger de rett er at det blir like pent som vanlig teppe, men disse kan lett byttes om en skulle gå i stykker eller bli møkkete. 


Soverommet har rett og slett blitt perfekt og tenk at det lille søte rommet til Lila nå har blitt et lite vakkert søskenrom for to søte jenter... Bilder kommer, virkelig søtt blir det der- gleder meg til å vise dere bilder!! Kreativiteten lenge leve! 

Vi sees etterpå vakre lesere! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits