Mer plass? hvor skal vi bo?

Ja, hei og god morgen alle sammen!  Etter at jeg igår delte at Kim har flyttet inn kom riktignok spørsmålene på vår bo situasjon. Det er ingen hemmlighet at vi ikke har verdens støste hus her vi bor nå, større plass er nok ikke dumt. Jeg kan jo selge dette å vi kan kjøpe noe større sammen ,plass-messig er nok det mest praktisk.. Men , NEI.... Vi blir nok boende her noen år, jeg vil ikke flytte og vi skal jo bruke tid på annet enn å bo oss ihjel også! Sånn sett har vi jo nettopp tatt -det skrittet ved å være sammen under samme tak og videre herifra får tiden bringe oss. Huset her kan bygges på med hele 15 kvm så jeg tipper nok det er hva som skjer .. Vi skal male ferdig huset og sortere steinen- ting tar tid og det er umulig å rekke alt før frosten er her. Jeg orker ikke holde på med ting hele tiden og vil kose meg med det som skal gjøres her,enkelt og greit. Jeg har jo ikke startet med dere ennå, her skal masse deles fremover på bolig ,hjem og interiør!  Barseltiden min er jo nå over ! 

Huset er mitt, og jeg tviler på at jeg noen gang vil selge det, blir det et annet hjem om noen år skal dette leies ut ... Jeg vil rett og slett ikke selge dette og ser på boligen min som min første invistering som jeg aldri skal gi fra meg, dele eller selge ---enkelt og greit. 


Jeg har et veldig spennende prosjekt jeg har takket ja til å være med på nå, et relativt stort et også.. Alt om dette vil jeg dele med dere når det starter og blir aktuelt.  Det jeg vil frem til er - ting skjer og jeg sitter jo som dere vet aldri på den "late" siden. 

Nå skal jeg ta med meg mann og denne deilige lille babyen min avsted - vi skal hente den nye babyen vår - nemlig familiens nye bil! 

Vi sees- nyt dagen! 
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits