Vi sa JA!

Det er ingen hemmelighet at jeg og Kim har blitt veldig nære hverandre på så kort tid, ettersom vi er sammen så mye. Han er rett og slett helt fantastisk og jeg kunne ikke sett for meg en hverdag uten han tilstede. Han hjelper meg SÅ utrolig mye med Lila og han er virkelig mer enn hva jeg hadde turt å drømme om. Jeg setter så utrolig stor pris på at jeg for eksempel bare kan sette meg ned å blogge helt i fred, mens han passer Lila, duller og daller med henne som ingen annen. Lila har grått mye de siste dagene når kvelden har kommet, og det har gjort meg veldig fortvilet. Hva skulle jeg gjort uten han? Livet som alenemor til tre barn(?) - da tror jeg at jeg faktisk at jeg kunne lagt opp som blogger. SÅ all ære til min kjæreste som får hjulene mine til å gå rundt i hodet mitt. Vel, over til noe annet.. Som overskriften sier - vi sa ja!  Sabrina og jeg har som dere vet knyttet et helt unikt vennskap, det har blitt sterkere og sterkere for hver mnd og selv med diskusjoner som hun og jeg kunne rivd av oss håret for - er vi enige om èn ting og det er å alltid være der for hverandre. I sommer fikk jeg den store ære av å være fadder til Lille Chloe, et ansvar som for meg er enormt og så viktig! Jeg vet at Sabrina ga meg denne tilliten fordi hun stoler på meg og vet at uansett hva vil jeg alltid være der for Chloe. Det at jeg har vært i livet hennes før det startet på utsiden av magen gjør henne veldig spesiell for meg. Sabrina har alltid gitt meg mye tillit og alt som har skjedd i svangerskapene har vi gjort i fellesskap. 

At Sabrina er kreativ er ingen hemmlighet og når jeg fikk dette flotte kortet husker jeg at jeg ble helt rørt og UTROLIG inspirert. Jeg takket jo ja, ingen tvil om det. 

Jeg har derfor valgt å gjøre det på samme måte tilbake igjen med Lilas faddere. Spørsmålet stilles derfor tilbake til Sabrina, med inspirasjon fra henne. Jeg har plukket ut Lilas aller aller nærmeste som faddere til henne. De jeg vet vil være der, elske henne og alltid være til stede for henne, er valgt!  Alle har fått hvert sitt ulike bilde og tekst, og siden Sabrina leser dette kunne jeg ikke vise hennes --- det er nemlig en OVERRASKELSE! hihi.. Det er jo SÅ moro å gjøre det lille ekstra ut av det slik som med dette... Det koster så å si ingenting heller, så hvorfor ikke gjøre det lille ekstra ut av det med en gang (?) Etter 30 minutter hos Japan Photo kunne jeg stolt ta med meg verdens fineste innbydelser ut døren igjen. 

Jeg elsker jo å få nye ideer og Sabrina og jeg har så mye morro vi skal dele med dere fremover. Vi har arbeidsprosjekter vi gleder oss til å ta dere med på, og dere kan bare glede dere!  

 

Vel, gangen har bydd på sine utfordringer så her tok det en dag mer enn forventet, men bilder kommer allerede imorgen! 

Vi sees! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits