Tid eksisterer ikke.

Hei og hopp! Jeg tror aldri jeg har brukt så lang tid på å rydde av kjøkkenbenken som etter at jeg fikk Lila. Hun vet å fortelle at tid, ja det eksisterer ikke, ihvertfall ikke med henne i hus. Bæresjal er undervurdert - med det får jeg støvsuget, ryddet og ordnet uten at hun sier et pip, hun er rett og slett nysgjerrig på ALT. Husarbeidet skal derfor inn med morsmelka. haha.. #barejegfinnerdetigjen #ammetåka

Vippestolen er også undervurdert, spesielt denne, den burde fått hedersplass på øverste -hvorplasserebarnetsomernysgjerrig listen... Lila bor i sin og skal hun ned fra armen skal hun opp i høyden i denne. Jeg vet jeg har sørget for dette styret selv ved å aldri la henne sippe, men så er det umulig å la henne ligge å gråte når jeg står og kan ta henne opp. 

Titt-titt! 

Jeg har gjort klart for Halloween her hjemme, ungene er hjemme i helgen og dere kan jo selv tenke dere kaoset som vil møte oss på døra.! Jeg må nok handle litt mer snoop for dette holder neppe, men men... Halloween har jo blitt den nye julaften for småtrolla, og søte er de der de løper rundt på dørene.. Før jeg fikk store barn selv syntes jeg dette var noe mas, nå som jeg vet hvordan de planlegger og synes dette er stas,kan jeg ikke annet enn å henge meg på som årets ivrigste mor. haha... Neida, sånn er det vel ikke , men godis skal det ihvertfall være til de som kommer. Etter x-antall runder med "99luftballon på spotify ble kjøkkenbenken til slutt ren.. Det er ironisk nok den ENESTE sangen Lila utrolig nok blir rolig til, den og "den lille havfruen. Jeg tror med sikkerhet at de sangene aldri vil spilles på repeat noen gang igjen i mitt liv når Lila ikke liker å høre på den noe mer.

Vel over til fargen på veggen som så mange spørr etter: 

Veggen mot kjøkkenet er malt i fargen KUL fra Butinox,  veldig mange spørr og jeg forstår dere kjempe godt- den er såååå lekker, spesielt til grått,beige, blått og hvitt. 

Kjøkkent er virkelig hjertet i huset .... Jeg elsker det mer og mer for hver dag og mat går jeg aldri lei av å lage her inne! Bakingen i jula vil unnagjøres med glans! 

Og hun her.... 

Lille luringen min , hun må være tidenes mest aktive baby! For ikke snakke om at denne lille frøkna har et vrælebånd absolutt ingen ikke kan høre, jeg er sikker på at hun sørger for å la hele nabolaget få vite at hun har ligget en time for lenge når hun starter.  MEN- så er hun så VELDIG blid når hun er det også. Umulig å ikke smelte. 
 


Nyt dagen, nå skal jeg lage middag før vi skal ta med Crazy magda og gale mathias ut på bowling !  Vi sees! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits