Komplett.

Det er så rart, fra å være "alene" til å ende opp sammen med noen, det er helt utrolig. 

Mange har lurt på hvordan ting kunne gå så fort mellom meg og Kim, og for å være ærlig - det lurer vi på også.. Haha, neida. 

Ironisk nok traff Kim og jeg hverandre via en melding han sendte meg tilbake i mai mnd og fra den meldingen til nå har det som dere sikkert forstår utviklet seg. Snapchat ble brått veldig mye mer spennende.  På grunn av situasjonen vi stod i følte vi nok begge det veldig rart å skulle utvikle noe som helst, jeg blånektet ihvertfall på at noe ville skje og at han var mannen jeg skulle mndér seinere ende opp med var ikke aktuelt. Jeg husker Malin sa ; Men Camilla! Tenk om han er "the one" da, det kan jo hende." På det tidspunktet bare lo jeg det bort.... 

Ja, det er ingen hemmlighet, Kim er pappaen til min eks sin kjæreste´s datter. Tro meg, vi har ristet på hodet hundre ganger selv over situasjonen, men vi er jo evig takknemlig for den også!  Jeg trodde kjærlighetstoget mitt hadde gått, jeg hadde rett og slett gitt opp tanken på å treffe en mann. Jeg var innstilt på å aldri ønske å bli forelsket igjen, livredd for å ende opp såret en gang til... MEN, så kom Kim da, spontant og over hodet ikke planlagt på besøk, etter en melding fra meg som var følgende ; " Hallo, pakk bagen din å kom på besøk til oss" Gjett hva, bagen ble pakket og mannen kom på besøk også ble han bare her. Det sa pang med en gang når han kom, og jeg tror aldri jeg har følt noe så konstant før, jeg er rett og slett hodestups forelsket.! Alt i livet skjer for en grunn og selv om mye har vært grusomt for meg å oppleve det siste året må jeg ærlig innrømme at dersom jeg hadde vist dette, hadde jeg aldri felt en tåre! Tenk å møte et menneske på et sånt sted i livet og på en sånn måte, hva er oddsen? 

Kim og jeg er utrolig like og utadd er vi like "ille" så kanskje er det grunnen til at vi passer så godt sammen(?) ... Han er så morsom og så ekte og fy så moro vi har det sammen til tross for hektisk hverdag med mine -din og vårt!  Datteren til Kim har jeg alt fått lov til å bli litt kjent med og til helgen kommer hun igjen og alt har gått veldig bra så langt. Selv om mye er veldig rart er det umulig og ikke ønske å få det til.... Jeg så ikke dette for meg og vi er relativt overrasket over alt selv, men heldigvis kan man ikke spå alt.... 


 

En ting er sikkert, vi gir folk nok å snakke om.... 

Vi føler vel egentlig vi skylder Xér og Yér en stor takk, for heldigere kunne vi ikke vært! <3 

Fra å ha snakket sammen i 5.mndér om løst, fast og ingenting,  til å ende opp som et par er veldig rart og utrolig deilig! Familien synes Kim er topp, ungene forguder han og jeg digger han! Jeg har alt vært flere ganger med til Arendal, hilst på bestemoren( resten har vært bortreist)  og sett hjemplassen hans, vi har vært på hytteturer med og uten venner og har det bare bedre og bedre sammen! Jeg er så takknemlig, tenk å treffe en når du minst venter det-- det er nemlig slik det skjer. 

Alt er komplett.  

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits